Ya sizin ki?

Nilkivrak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
12
2
32
Kızlar 8 aydır biriyle beraberim bi sorunumuz yok ama kafama takılan bir şeyler var onları paylaşmak istiyorum.Erkek arkadaşım bazen yanında ben varken başka bir kıza göz ucuyla bakıp sonra kafasını çeviriyor.Ama ben ona bile sinir oluyorum.Sizinkiler nasıl bakar mı kızlara??

benimki önüne bile bakmıyor. hatta ben Allahım ne güzel yaratmışsın diyorum bir bayan geçerken (laf atar gibi değil aman yanlış anlaşılmasın) o ha kim falan oluyor. ama bence bu büyük ölçüde tavırla alakalı. bazı erkeklerde ve kadınlarda da karşı cins geçti mi bir bakayım bir tartayım havası var. ama iyi okumak lazım. hakkaten birilerine göz mü dikiyor hem de sizin yannızda yoksa siz mi abartıyorsunuz? başka şeylerle karşılaştırmak lazım bu tip durumları. genel olarak zaten kadındır bakılır erkek nefsi şöyledir böyledir çapkınız biz falan kafasında bir adamsa uzatmayın dahi derim. bunlar yakışıksız hareketler. ya da kendisine sakince sordunuz mu hiç? bakıyor musun ya da neden bakıyorsun diye?

beni kıskandırmak için bakar
"oha aşkımm kıza bak "der
ben de "yaaa aşırı güzel maşallah " filan derim sinir olur
bazen de beraber bakıp yorum filan yaparız

hic rastlamadım yanımda dikkatimi cekmedi bazen guzel guzel kızlar geciyor ama bakmıyor:))

Hı hı..
Hatta bazı sokak başlarında dikilir kız avına bile çıkarız.
En büyük eğlencemizdir..

Bakmak var bakmak var arkadaşım. Yani insanlık hali biri yanından geçer bakarsın , önünden geçer bakarsın , kıyafeti dikkatini çeker bakarsın. Hatta gerçekten güzeldir / yakışıklıdır gözün takılır bakarsın.
Ama birde "kesmek" anlamında bakmak vardır ki ; eğer bu sizde mevcutsa ve biz sana "amannnn canım bizimkilerde bakıyor ne olucak" dediğimizde için rahat edicekse üzgünüm içini rahatlatamıcam :)

Geneli merak ettim.

O zaman ben sana bir bayan olarak soyleyeyim. Bir erkek hayvan gibi bana bakarsa asiri rahatsiz olurum. Evli adamlar karilarinin yaninda bakiyorlar resmen.
Adamin bakmasinda belki size göre sorun yok. Ama bana göre sorun acaba karsidaki bakilmasindan hoslaniyor mu?
Insanlar buna göre hareket etse cok mutlu olacagim..
Benimkisi bakmiyor çünkü o da benim gibi düşünüyor. Karakter önemli.
Göz tacizi hic hos bir sey degil...

Benimki de öyleydi ilk zamanlar yazın bi kere bakardı sonra sonra rahatsızlığıöı belli ettim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla taktiğiyle şimdi çok daha dikkat ediyo erkekleri eğitmek biraz da bizim elimizde

Bu biz kadınlara birlikte bakıyoruz diyen kadınları da anlamıyorum. Birlikte yakışıklı bir erkeği de yorumluyor musunuz? Resmen saçmalık.

Bu soruyu çok yanlış yerde sordunuz.

Türk kadınının mottosu "Benim kocam yapmaz"dır.

Çok azı sevgilisinin, nişanlısının, eşinin vs güzel bir kadına iç geçirerek bakabileceğini itiraf eder.

Diğer bir azınlığın eşi gerçekten bakmaz.

Geri kalanlar yani çoğunluk da eşleri kabul etmese de bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…