Ben çok çok kötü bir karaktere sahip olmadığı sürece annelerin sözü dinlenmesi taraftarıyım.Anneler herşeyi daha iyi bilirler.Sana kötü birisin demiyorum ama belki senin fark etmediğin negatif yönlerin vardır.
Mesela annemin uzak dur dediği ne kadar arkadaşım varsa kazık attı bana.Annemin yapma dediği şeyi yaptığımda sonuçları çok üzücü oldu.Yani diyeceğim biz farketmesekte hatalarımızı,yanlışlarımızı annelerimiz görebiliyor. Sana şımarıksın felan demiyorum,seni tanımıyorum ama belkide bazı şeylere dikkat etmen gerekiyordur.
Anneni al karşına oturt,problemlerini çöz. Belki şuan ergenlikte olduğun için onu yanlış anlıyorsundur.
Bende bikaç yıl önce annemle sürekli tartışma halindeydim.Ama artık ona öyle hak veriyorum ki.
Annenin üslubu yanlış.Belki de senin bize anlatmadıkların var neden böyle olduğunuza dair.
Annenle konuşmalısın.
Sınav konusuna gelince berbat bir ygs dönemi geçirmiştim psikolojik olarak.Sınavda sadece aklıma hoşlandığım çocuk gelmişti. Neden bilmiyorum
Kendine güvenmelisin,o sınava herşeyden önce kendin için giriyorsun.Sınava giderken bol bol dua oku.Annen sana negatif yorum yaparsa tam da o an kendini universitede istediğin bölümde hayal et.
Sınavdan sonra ise mutlaka konuş annenle.
Şimdiden başarılar dilerim,bol netli bir sınavın olsun