ya olursa ben oğlumu nasıl bırakırımm:(:(:(:(

çalışmayı düşünüyorum daha doğrusu uygun biyer olursa gireceğim ve oğlum bakıcıda kalacak işe girdiğimdemafoldumben korkuyorum yani alışana kadar baya zorlanacağım galibamafoldumben

dilerim istediin gibi bi iş bulursun, oğluna bakacak tanıdığın yok mu canım?

hiç cevap yazan olmamıştı o yüzden silmiştim...

MERALLLcim biz ailelerle aynı ilde oturmuyoruz o yüzden bakıcıda kalacak.. eğer işe girersem

canım sen 8 de yazmışsın bak 10 da ilk cevabı yazdım ben :)))) bazen saatlerce kimse cevap yazmıyor o yüzden sabrediyorum birascıkkk :)))

canım inşallah gönlüne göre bir iş ve bakıcı bulursun, (çalışan annane ve babanneler için) ailenle aynı şehride yaşasanda bişey değişmiyor inan, benim annemde kayınvalidemde çalışıyor o yüzden benim oğlumada birinci dereceden yakımız bakamıyor, dayımın eşi bakıyor benim bebeğime, Allah yardım eder inşallah sanada

çok sağol canım yaa teşekkür ederim... burda iş bulmakta sorun büyük biyer değil çünkü hayırlısı olsun

inşallah senin ve bebeğin için en hayırlısı olur canım, rica ederim, gelişmelerden bizleri haberdar etopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…