• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ya nolur buraya bir bakın lütfeeeen

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

duygut

Ziyaretçi
kızlar ben saçımı boyamak ve kaynak yaptırmak istiyorum eğer istanbulda bildiğiniz güvenilir bir kuaför varsa yazarsanız çok sevinirim. iyi kuaförler var ama çok pahalı onlarda insanı soyuyolar resmen:) kaynağı herkes yapamıyor ya sahte saç takıyolar ya da saça zarar veriyolar. bide her kuaför istediğin rengi tutturamıyo.öyle bir kuaför lazımki bana hem çok pahalı olmayan hemde güvenilir işini bilen bir kuaför.noluuur bana yardım edin kızlar ya:(

walla şekerim böyle kuaför bulmak çok zor gerçekten...hem fiyat uygun hem güzel yapan...kolay gelsin işallah bulursun CADIARZU

yok canım çok ucuz olmayabilir ama çok pahalıda olmasın mesela bi boya yapıyosun 500den aşşağı almıyolar çok pahalı değilmi sence?

yok artık 500mü,hakkaten dilim tutuldu yani.bir saça max 100 tl weririm :delphin:

yani normali odur aslında istediğin sonucu alabilmişsen hakediyodur 100ü ama atriumdaki kuaförler öyle mesela çok iyiler ama aşırı kazık

hayır canım ben asla öyle bişey yapmam sadece şahit oldum çok iyi sonuç aldı arkım ama 500 tl verdi sonrada pişman oldu

inanamıorum aklam mantıga sığdıramadım altın tozu flnmı varmıs boyada

kaynak saci cok yipratir yaptirma bence yakin bir arkadasim yaptirdi kendi saclari mahvoldu en iyisi kendi sacini uzat sen

evet bak kaynak saçı yıpratıo koparıo kurutuo fln ayrıca arada cıkarıp bakım yaptırman gerekio o verdiğin parayla bitmiyor yani ben gercek sac postiş kullanıyorum istedigim zaman takıp çıkarıorum bak selectıv protec die bi bakım suyu var mavi ben onu kullandım saclarım uzadı hemen suanda postişlerime gerekte kalmadı ama kaynak tavsiye etmem

kaynak saci cok yipratir yaptirma bence yakin bir arkadasim yaptirdi kendi saclari mahvoldu en iyisi kendi sacini uzat sen

hadi ya aslında ben uzunluğu için değil cnm gür durması için yaptırcaktım yani çokta uzun olmıcaktı kendi saçlarımla aynı boyda olcaktı yıprandı derken döküldümü cnm

kaynak yerine çıt çıt kullansan istediğin zaman tak çıkar hemde en fazla 250ye alırsın gerçi istanbul fiyatlarını bilemem...

ben kaynak yaptırmıstım cıkarttıgımda saclarım cok kotu oldu tavsiye etmem bence yaptırma

tamam kaynaktan vazgeçtim o zaman çıt çıt alırım yine zaten var ama dökülüyo dediğin gibi 250 tl civarı aldım ama döküldü her yere güven olmuyor ya

tamam kaynaktan vazgeçtim o zaman çıt çıt alırım yine zaten var ama dökülüyo dediğin gibi 250 tl civarı aldım ama döküldü her yere güven olmuyor ya

ee cnm bir elbise alıosun zamanla yıpranıo eskisi gibi kalmıo rengi soluyo falan esnio çekio yapıo işte bişeyler :) çıt çıt da kaynakda doğal saç gibi olmaz tabi zamanla dökülür kullandıkca hep aynısını kullanırsan satan adam nasıl para kazancak ama dimi :)) cnm saçlarını boyat ama uzamasını bekle hemen şart değilse tabi uzaması ya da bir 250 daha ver yeni çıt çıt al kolay gelsin :)

hadi ya aslında ben uzunluğu için değil cnm gür durması için yaptırcaktım yani çokta uzun olmıcaktı kendi saçlarımla aynı boyda olcaktı yıprandı derken döküldümü cnm

evet inceldi saclari ve azaldi canim ama o uzun versiyonu yaptirmisti baya beline kadar uzundu

sakın ama sakııınnn kaynak yaptırma , yaptırmıştım bir ara o kadar pişman oldum ki ayıptır söylemesi usturaya vuracaktım az kalsın saçlarımı sonuçta temizledim kaynakları ama saçlarım kuş gibi tepede kaldı yıpranık , az saçlarla kaldım 3-4 sene önce 400 e yaptırmıştım hemde iyi bir yere , kaynakların ömürleri oluyor 6 ay gibi , çıkarttırıp yeniden yaptırmak gerekiyor işçilik ücreti ödersiniz tekrar 6 ayda bir , seyrekse saçlarınız çıt çıt alın olsun bitsinyerimseniben

sağolun ya bende yaptırcaktım valla:) ama düğünümde. birde aldığım çıtçıtlar bildiğiniz gibi değil her defasında dökülüyor. ondan önce aldıklarım bile daha iyiydi. bildiğiniz kaliteli çıt çıt satan yer varsa ve bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar:)

Back