ya niye böle herkes yaaaa

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
bu günlerde herkes bana karşı tavırlı anlamıyorum yaaa bende yok terslik kırılmasınlar diye bişey demiyorum yeni tanıştığım insanlar bile küstah küstah konuşuyolar canımı sıkıyo bu konu herkes de bi naz niyaz anlamadım gitti yaaaa sizce neden böyle ben yardım etmek ya da nasıl olduklarını soruyorum millet lafı ..... anlıyo iyice gıcık ol
dum vallaa şeytan diyo bas kalayı hepsine olmuyo işte

• Konu Sahibi EU1
enteresan.......
belki de sen bu günlerde fazla hassassındır.

• Konu Sahibi EU1
senin bakışlarında hafiften bi yumuşaklık sezdilerse tepene çıkıyolardır

• Konu Sahibi EU1
ne biliyim sinir oldum hele bugün iyice bilmiyorum ama kimseye taviz yok alırlar bundan sonra yavaş yavaş tepeme mi çıkardım ne ama yeni tanıştığım insanı nasıl çıkarabilirim ya onlar ters yada ben çok safımmm:1no2:anlamadım gitti zaten kötüler kazanır derlerdi de inanmazdım işte demekki doğruymuş

• Konu Sahibi EU1
bazı dönemlerde herşey üstüne geliyor gibi hissedersin.. kötü durumlarda üstüste gelir canım.. belkide senin hassas olduğun bi dönemdir. herşeyi aleyhine algılıyo olabilirsin. benimde başıma gelir bi şey beni üzer ben diğer tarafa yönelirim oda üzer zincirleme takip edip gider kabuğuma çekiliyim derim oda daha beter eder. sonra bide bakarım geçer gider :) dediğim gibi biraz hassaslığımızdan kaynaklanıyor bu durum..

• Konu Sahibi EU1
BAZI DÖNEMLER VARDIR Kİ KABUS GİBİDİR Bİ TÜRLÜ GEÇMEK BİLMEZ.. SANIRIM O DÖNEMİ YAŞIYORSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…