Ya ne kadar çok kandıran yerler var inanmayın

yerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
20
6
86
İstanbul
Selam. Bugün Diot kullanan bir yere kayır oldum tüm vücut 1300 lira. Popüler güzellik merkezi Bakırköy'de. Bana 10 seans olduğunu söylediler ve sözleşmeye 12 ay kullanım hakkımın olduğunu yazmışlar. Her ay gitmem gerek yani benim seanslara. Benim bildiğim 2-3 ayda bir gidiliyor seansalara ve bana bunu söylemediler. Dikkat edin sözleşmeyi iyice okumadan imzalamayın özellikle bu yazıldım yere gidecekseniz ağızarından girin burunlarından çıkın yoksa anlamazlar sizi sömürürler.

diot lazerde seans aralığı 40-45 gündürhiç dert etme dolandırılmış sayılmazsın. alexsandrat lazerde 2-3 ay arasıdır seanslar ve sen çoktan 1 senede kurtulmuş olursun. zaten diot çok etkilidir. daha kısa sürede kurtulacaksın kıllarından. dr. şükran sarıgül güdük hanıma ben kendim gittim. yeğenimi de orda başlattım. fethiyede devam edecekti diot varmış sadece sorun olur mu dedim. yok olmaz dedi. sadece seans aralığı kısadır daha kısa sürede biter demişti. korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…