ya lütfen yardım edin :(

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
4
konuyu doğru yeremi açtım bilmiorum ama sabah sabah çok moralim bozuk :çok üzgünüm: akşam nişanlımla biraz tartıştık.konu ise güvensizlik o bana sonsuz güvenio ama ben birtürlü şu güven konusunu atlatamadım.çok dürüst çok doğru bi insan.asla güvensizliğimi başlatıcak bişi yapmadı ama ben herşeyde bir güvensizlik arıyorum akşam mesaiye kaldı 11 e kadar işi uzadı.hemen ben ne işiymiş bu falan demeye başladım.bir yanım asla öle bişi yapmaz o diyor.diğer yanım ya yaparsa? fisfisfis

etrafımdaki aldatma olayları televizyndaki aldatmalar çok hemde çok etkiliyo beni.görüorum adam aldatıo kadının ruhu bile duymuo.birde aldattığı halde eşine çok güzel davranıo.bende çok aldatıldım zmanında bunları sindiremiorum.bunları gördükçe benm içimdeki belkiler dahada çoğalıo.ve bizim kavgalarımız hep bu yüsden oluyor.akşam yne tartıştık bana dediki bana güveneciksen sonsuz güven yada güvenme! bittimi söliceklerin dedm bende ewet dedi iigecler dedim kapattım teli.kahretsinnnnnnnnn birde soğukkanlılık gibi bi huyum varrrrrrrrr. :kızgın: üzülsemde belli etmem.hersabah günaydın aşkım die mesaj gelrdi telime bu sabah uyandım gerçi pek uyudum denmez ama telimde ne mesaj vardı ne başka bişi.çok mutsuzum.korkuorum birgün yetti canıma artık deypte beni terk etmesnden.

ah be güzelim ozaman ne bu kapris bi kere oldu diye tüm erkekleri yargılamamalısın.
bence çok doğru demiş ya tam güven ya hiç güvenme
bi ilişkide bence olmazsa olmazdır güven

ha bide madem nişanlısınız bu sabahta sen ona at günaydın aşkım diye.
eşimle benim en ii formülümüz tartışma konumuzu bidaha açmıyoruz yok sayıyoruz.çok işe yarıyo.akşam bişey olmamış gibi msj at yada ara

ya işte sorunumda bu nie yapıorum bu kaprsisi bilmiorum ama kendime bi anda hakim olamıorum nesaman mesaiye kalsa hemen şüpeleniorum.kaybetmekten çok korkuorum.inanın hiç ii değilim.kimse anlamıo beni

düşündüm mesaj atmayı ben atayım dedm ama taviz vermekde istemiorum ya gerşçekten öle bişi varsa offffffffffffff saçma düşünüorum çok yaaaaaaaaa

korkuosan onu kaybetmektenn böle düşünmekten wazgeçiceksinn canımm.güwen olmayan bi ilişki nası yürür ki zatenn.olmayann şeyler için birbirinizi üzmeyinnn:eek:lmaz: ara msj at özür dilee.onu sewdiğini bi daha böle bişey yapmıcağını sölee.aşkınla hayatın tadını çıkarmaya bakk güselimm:teselli:

düşündüm mesaj atmayı ben atayım dedm ama taviz vermekde istemiorum ya gerşçekten öle bişi varsa offffffffffffff saçma düşünüorum çok yaaaaaaaaa

ha bide canımm tawiz wermek deil bu.hatalı kimse arıcakk özür dilicekk.bu onun içinde geçerliii.birlikte bi hayat düşünüosanız orta yolu bulmanız lazımmCADIARZU

doğru sölüosun canım arıcam arıcamda her seferinde ben aynı şeyi yapıorum o okadar sabırlı ki birgün bu sabrını yitircek die korkuorum

doğru sölüosun canım arıcam arıcamda her seferinde ben aynı şeyi yapıorum o okadar sabırlı ki birgün bu sabrını yitircek die korkuorum

huylu huyndan wazgeçmez derler canımm ama o sabrını yitirmedenn bu kıskançlıkk aldtma düşüncesi hyunu deiştrmeye çalışşş.
inş herşey yoluna girer tatlımm

az önce msj atttım seni çok seviorum die ondan 5 dk sonra msj geldi bende seni çok seviorum aşkım die :kedi: aşkım o benim ya bitanem :kedi:

Ee sorun bıtmıŞtır ozaman
yanlız sen Şunu yapıyosun hem ekmeĞın bÜtÜn durcak hem karnın tok durcak bÖyle olmuyor malesef
kaybetmekten korkarken kaybetmıŞ olmayasın

az önce msj atttım seni çok seviorum die ondan 5 dk sonra msj geldi bende seni çok seviorum aşkım die :kedi: aşkım o benim ya bitanem :kedi:

ha şölee yaa:lepi: hep mutlu olunnn.sudan sebplern mutluluğunuzu bozmasına izin wermeyinn tatlımm

Korkuna yenik düşme...
Temkinli ol sor soruştur ama fazla abartma...
Güvensizliğini hissettirerek sorma. Merak ettiğinden yada bilmek istediginden yap...
Fazla üzerine gitme... Nişanlısınız bu dönemlerinizi degerlendirin. Bu tür şeylerle doldurmayın günlerinizi olumunekankayizsmile

sanırım önceden aldatıldığın için bole dusunuyosun ama herkes ayni değil
evet sonsuz guven yada hiç yapmaz diye dusunme ama süpheni içinde yasa erkekler bunalir bole bi durumdan kontrol edilmek istemezler
madem böyle bişey sezmiyorsun bence ustune gitme bu kadar

en güzeli olumlu düsünmek olumlu düsün olumlu olsungecmiste kalanlari unut her kadin aynimiki de her erkek ayni olsun nisanlanmissiniz ne güzel sevmese seni niye evlenmeye yeltensin demekki seviyor istiyor sende sabir kapilarini zorlama güven ona digerlerinin acisinin bedelini nisanlina ödetmeye hakkin yok muttluluklar dilerim

canım ben de aynen sen gibiydim. en iğrenç kızları bile kafaya takardım konuşmıcaksın onla derdim o da kıyamam kabul ederdi alttan alırdı hep... taaaaaaaaaa ki dolana kadar :KK43: 2 hafta önce ayrıldı benden çok yorulduğunu söyleyerek, öldüm üzüntüden ve pişmanlıktan. şimdi yine başlıyor gibiyiz ama ben aynı hataları bi daha yapmıcam canım. siz de çok geç olmadan değiştir şu huyunuuuu... emin ol yapcak olsa seni bu kadar çekmezdi, hemen kaçıverirdi yapcağı insanlara demek ki seviyor ki duruyor üstelik nişanlın kapı gibi yüzüğü vardır parmağında daha rahat olman lazım canım ama ya..

ya arkadaşlar doğru sölüosunuz bi ara ne güsel düzelmiştim oda farketmişti bana tşk etti çaba gösteriosun en asından değişme var die çok güsel mutlu mesut geçinioduk ama bi ara yine meydana çıktı şu saplantılarım bu aralar tozuttum yine :sinifsinif: offff ya offff işin kötü tarafı yaptıklarımla ilerki günlerde karşıma çıkıo benim açımdan bi kıskançlık durumu olsun ben de sana yapsam aynısını hoşuna gidermi falan dio ama yapmıo imalı konusuo yüzüme vuruo hafiften sucumu.buda sinirlendirio beniiiii.düzelicem ama kaybetmek istemiorum onu

mrb canım aslında seni anlıyorum çünkü ben de 6 yıllık bi ilişkiden sonra eşimle evlenebildim şuan 3 yıllık evliyiz anlayacağın tam tamına 9 yıl. Ben de senin gibi yapmayacağını bildiğim halde eşimden yerli yersiz şüphelenirdim her şey güzel giderken hiç bir sorunumuz yokken " ya her şey dört dörtlük olmaz niye bu kadar güzel gidiyor ilişkimiz mutlaka bi iş var bunda " diye düşünür olmadık sorunlar çıkarırdım oysa her seferinde üzüp kırdığım kocamın tek suçu beni çok sevmekti bunu biliyordum ama ne bileyim işte belki de hayatın getireceklerinden korkuyordum evlendik yine eski alışkanlıklarımı devam ettirmeye çalıştım "nerdeydin" eğer aradığımda meşgulse "kimle konuştun" diye sıkboğaz ederdim oysa inan eşim yolda bile yürüken arayıp bi aşkım sağa döndüm canım sola döndüm demediği kalıyordu. Eveeeeet gelelim şimdiye zamanla bu yaptıklarımın sadece bizi yıprattığını aslında her kadının istediği muhteşem bi eşe sahip olduğumu bunun değerini çok iyi bilmem gerektiğini anladım sonuçta eşimi çok seviyorum ve ufak bir tartışmadan sonra tekrar barışacağımızı biliyorsam boşuna neden küs vakit geçireyim ki? Hayat zaten kısa ne onu ne de kendini üzme derim ben. Her seferinde bazı şeyleri ondan bekleme erkekler de en az bayanlar kadar ilgi sevgi bekler onun sana 10 kere yaptığını sen 1 kere yap ama yeterki yap inan onu kıracak üzecek her hatan sahip olduğun sevginin bir gün tükenmesine neden olacaktır o yüzden elindeki bu sevgiye sahip çık.

konuyu doğru yeremi açtım bilmiorum ama sabah sabah çok moralim bozuk :çok üzgünüm: akşam nişanlımla biraz tartıştık.konu ise güvensizlik o bana sonsuz güvenio ama ben birtürlü şu güven konusunu atlatamadım.çok dürüst çok doğru bi insan.asla güvensizliğimi başlatıcak bişi yapmadı ama ben herşeyde bir güvensizlik arıyorum akşam mesaiye kaldı 11 e kadar işi uzadı.hemen ben ne işiymiş bu falan demeye başladım.bir yanım asla öle bişi yapmaz o diyor.diğer yanım ya yaparsa? fisfisfis

etrafımdaki aldatma olayları televizyndaki aldatmalar çok hemde çok etkiliyo beni.görüorum adam aldatıo kadının ruhu bile duymuo.birde aldattığı halde eşine çok güzel davranıo.bende çok aldatıldım zmanında bunları sindiremiorum.bunları gördükçe benm içimdeki belkiler dahada çoğalıo.ve bizim kavgalarımız hep bu yüsden oluyor.akşam yne tartıştık bana dediki bana güveneciksen sonsuz güven yada güvenme! bittimi söliceklerin dedm bende ewet dedi iigecler dedim kapattım teli.kahretsinnnnnnnnn birde soğukkanlılık gibi bi huyum varrrrrrrrr. :kızgın: üzülsemde belli etmem.hersabah günaydın aşkım die mesaj gelrdi telime bu sabah uyandım gerçi pek uyudum denmez ama telimde ne mesaj vardı ne başka bişi.çok mutsuzum.korkuorum birgün yetti canıma artık deypte beni terk etmesnden.

çok gereksiz yere kapris yapıyorsun..
ona güvenmayi öğren..
yoksa adam seni başından atar bunaltıyorsun diye benden söylemesi:eek:

X