Ya lazerden sonrası?

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba hanımlar...
lazere gidip sonuc aldıktan sonra tek tük çıkanları nsl aldınız.. aldıktan sonra çogalma oldumu tekrar...
kaç yıl sizi idare etti lazer..

kızlar ben uzun süredir lazere gidiyorum
yüz için 12 seasn
kolatı genital göbek için 8 seasn..,bacak için 6 seasn gittimm..

yüz kesinlikle sonuc vermiyorrr..ben agda niyetiyle ömür boyu gitmeyi düşünüyorum tek güzel yanı agdaya gitsem 10 günde bir gitmem lazımken yüz için 2 ayda bir lazere gidiyorum..

kolatı genital göbekteki sertlerin hepsi incecikler eski haline göre çok ama çok mutluyum ..çünkü bi erkek kdr kılarım vardı..kolaltınde 7-8 tane çıkıyor onlarda uzuyor incecikler ama tam yakından görülür..genitalde baya inceeee ama çıkıyor yinedeee bitti diyemem..
genital ve kolatı için senede 2-3 kere temizlik olsun diye gitmeyi düşünüyorum sürekli çünkü fiyatı baya düştüü hiç zorlamıyor beni..
ama bacak malum çok pahalıı.. baya azaldı yer yer biten bölümlerde var diz kapagımda ve az cık altında çıkıyorr o çıkanlarda uzuyorrr baya..şimdii ben en fazla 1 seasn daha bacaga gitcem.. eee ondan sonra neyapayımm o çıkanları siz agdayla alınca eski haline döndümüü..yada o tek tüklere igneli epilasyonamı gittiniz.. bacak haricinde her bölgeye giderim zorlamıyor ama bacak çok pahalı ya

Canım ben sakal kısmına gittim bi kaç kez ama gördmki diger alakasız kısımlarada sıcramıs.. Rezaletti durum.. kadına sordugumda bazısına yaramaz lazerdedi ben sana hemen biter demedm dedi.. yani umutlarımı söndürdü suan kendm alıyorum.. ama tekrar gitmeyi şu acıdan düşünüyorum gec cıkıyor o sekilde cıksa bile..

bence tek tük cıksada dokunma lifle kesele banyoda dökülüyor onlar. dokununca cımbızla yada agdayla daha cok cogalıyor az da cıksa seansa git madem sonuc almak istiyorsun öyle yapacaksn

evt cnm bende yüz içinnn öyel gidiyorum geç çıkıyor 2 ay temiz oluyor yüzüm o açıdan iyi:)
bence tek tük cıksada dokunma lifle kesele banyoda dökülüyor onlar. dokununca cımbızla yada agdayla daha cok cogalıyor az da cıksa seansa git madem sonuc almak istiyorsun öyle yapacaksn

bacak çok pahalı yaaaaa 1 seasn daha gidip sonrasında şöle 1 sene almada snl duracagını gömek istiyorum:)geri kalan yerlere gerimde bacakk pahalı

Canim ben 12 seans gittim, bacak,kol alti,genital ..

12 seansin sonunda artik senede sadece 1 kez gidiyorum, 3-5 tane cikmislar oluyorlar,seneyi devrederken.. kisin 3-5 telin cok bir onemi yok, yaza girerken yaptiriyorum gidiyor sonrasinda ,diger yaza kadar..

lazer epilasyonu yapan hanima sordugumda, bende de ayni oluyor demisti.. sebebi aslinda kil koku yakilmis tuylerin yeniden uzamasi degilmis..... cogunlukla her tuyun uzama cycle 'i bir olmuyormus, bazisi 1 haftada uzarken ,bazisi 1 yilda uzayabiliyormus falan filan yani yada vucut hormonal sebeplerle, yeni kil kokleri uretiyor yeni gozeneklerden, yeni tuyler seklinde cikiyorlarmis, kisacasi lazerin bi sucu gunahi yok bu iste, doga killarimizdan kurtulmamiza bir turlu izin vermiyor..

lazer salonunda calisan bayan ,surekli elimin altinda, kolumun tuylerine kadar aldim, her yeni tuy gorundugunden usenmiyorum ,hemen gidip yakiyorum ama nafile ben bile kurtulamadim demisti
artik onun hormonlar nasil tavan yaptiysa

ay bacak içindemi 12 seasn gittin cnmmm sen ara /kontrol seasnlarıdammı sayıyorsun.. mesela ben seasıma gidiyorum 20 gün yada 1 ay sonra gözden kaçanlar için kontrol seasnına gidiyorum ondan sonrada kolatı genital için 3 ayda bir giderken bacaga 4-5 ayda bir gidiyorum anca çıkıyor...
eskisine göre bin katlı iyiyim inan çok mutluyum ama insan okdr para verince adam akılı sonuc almak istiyor:=)

yok tatlim ara seans deil, bildigin anlamda 12 seans . inan aradan 1 sene gecsin, bacaginda gelmis 3 -5 tuy bulacaksin.. keske dedigin gibi verdigimiz paraya degse, birde duydugum kadariyla turkiyede sudan ucuzmus, yasadigim ulkede 1 seansta 800-900 dolar para dokuyordum ilk basladigim sene, sonra tuyler azaldikca verdigim miktarda azaldi , ama azltana kadar anam agladi:26:

vay beeeeeeeeeeeeeeeee sen bacga 800 dolarmı veriyorsun ben türkiyede 400 tl veriyorum diye içim gidiyor:) bacagım bitmez cnm eminimmmm ama eskisine oranala büyük bi bitme azalma var... çıkanlar rahatsız etmez aslında belki senede 1 kere yazın giderim etek falan giyerim diye okdr:) ama keisnlikle hiç bir bölge bitmiyorrrrrr malesef

Birde bu kalıcılığın kullanılan makinelerle alakası var mı diye merak içindeyim ben.Farklı farklı cihazlar var lazer epilasyon için...

Birde bu kalıcılığın kullanılan makinelerle alakası var mı diye merak içindeyim ben.Farklı farklı cihazlar var lazer epilasyon için...

valla cnm ben bacak için diyot denilen bi makina var jelli onla yaptılar incelince alex e geçtiler.. en memnun kaldıgım yerlerden biri bacak kolaltıı..
kolaltı ve genitali alex le yaptılar..yüzümüde diyot alex karışık:)mesela bacagımda 10-15 tane çıksa umruma gelmez..yeterki eski haline dönmesin:)

Ya benim arkadaşım gitti genital bölge ve koltuk altı için,kesin çözüm demişler.O da eczacı ve hemen yan tarafı zaten gittiği merkez.Zaten korkuyordum,iyice korkuttu beni.Çok kötü oldum,yürüyemedim,ağladım diyor.Ki ben ne ağda ne epilasyon aleti kullanabilirim genital bölgeye,o benden çok çok dayanıklıdır.Hemen eczanede uyuşturucu birşeyler yapmışlarda öyle kendine gelmiş.
Dedim hangi makineyi kullandılar,(Hani öğreneyimde gidersem onu istemiyim diye :)) ) o da pek anlamaz öyle şeylerden,bilmiyorum dedi.

bende bu ara bunu düşünüyodum 9 seans gittim 1,5 sene 1 seansım kaldı ama benim genital üst kısımlarda hala kıllar ince ince çıkıyo anladım 1 seans daha gidicem ama o kıllar 1 senasla yok olmaz sanırım ince ince çıkıyolar alıncak duruma geliyolar
ee ağda vurmak yok epilatör yok öylemi kalıcak
iğnelimi yaptırsam diyorum o incelere ama korkuyorum
epilasyon yaptırınca 3 ay rahat sonra yine çıkıyolar ince ince

arkadaslar ben bir seans IPL e gittim cok canim yandi ve bacaklarimda yaniklar olustu bir haftayi gecmesine ragmen hala tuylerim dokulmedi ne istir anlamadim. bir bilen varmi:*

kızlar bu lazer konusunda herkesin olumlu ve olumsuz düşünceleri var ve olucaktır da yani yaptırmayı düşünenler etraftan duyduklarına göre çok kurmasınlar kafalarında en güzeli bir dermatolog veya cildiye uzmanına gidip kıllarını gösterin bakarlar mı bilmiyorum ama yani hiç olmazsa sorun deyin ki ben lazer yaptırmak istiyorum siz doktorsunuz önerir misiniz içiniz rahat eder diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…