Ya klasik seçicem yada spor ama hangisi daha güzel?

juligu

bin muhteşem güneş!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
470
0
96
36
Bursa
Selam kızlar ben Taç'ın ürünlerini çok beğeniyorum.Bunlarda yeni çıkan battaniyeleri.Ama bu iki model arasında karasız kaldım.Bana bi yardım ediverin be kızlarrrYoksa çook karasız kalırım sonra

Son düzenleme:
Kızlar resimler yüklenmiyor,hata veriyor.ben size modellerin ismini yazıyım;
Taç freemood serisi bravo ve kasbah modeli.Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...

100 mesajınız olmadığı için resimler çıkmıyor.Ben spor severim ama bunlar güzel mesela bence

Eklentiler

• $1.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $2.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 142
1.resimdekide çok hoşuma gidiyor Elifcim.Ama yatak örtüsü olarakta kullanırım o yüzden ağır bişey olsun diyede düşünmüyor değilim.

Ozaman bu tür bişey düşünürsün belki

Eklentiler

• $1.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 91
Bu tarz ama freemood serisi daha kibar.Taçın internetten alışveriş olanağı da çok güzel.Güvenilir bir firma nasıl olsa.

Son düzenleme:
Canım ben kasbah modelini çok beğendim. Dediin gibi gibi diğeride güzel ama bu daha ağır bir model. Bence nasıl bir yatak odası istediğine karar vererek seç. Ben daha ağır renklerden oluşan bir oda hayal ettim hep sadece yazlık pike ve nevresimlerimi rengarenk seçtm buyüzden. Bende de taçn tek siyah battaniyesi var indirimde 45e almıştım ama şimdi gözüm bu modellerde valla :18:

Ay sağolun kızlar tamam verdim kararımı kasbah modelini alıcam.Bende nevresim takımlarımı çok çeşit aldım.Ama yatak örtüsü ve battaniye koyu renklerde olursa daha şık duruyor.Ben zaten yatak odamızı beyaz renk istiyorum o yüzden tam benlik bu tamadır

beyaz düşünüyorsan tam sana göre kasbahtan başkasını alma.zaten diğerleri çok canlı kusura bakmada spordan çok çocuk işi gibi.beğendiğin model tam evli çiftlere uygun bişey.bende bayıldım.bakarsın alırım:))çok asil ve göşterişli siyah mobilyayla beyazla olur.hatta dekorla kahverengiye bile uyumlu hale getirirsin:)güle güle mutlu gecelerde kullan canım

Yorum yazan arkadaşlar çok teşekkürler siyah-grili Kasbah modelini aldım.İnternetten alınca daha indirimli geliyor haberiniz olsun.Sağolun fikirler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…