Merhaba hanimlar. Ben daha once kimseyle iliski yasamadim ama kizlik zarim yırtılmış gibi görünüyor. Nisanliyim. 2 ay sonra dugunum var. Cok korkuyorum. Acaba masturbasyon sirasinda yırtılmış olabilir mi diye? Yani ilk gece kanama olmaz ve doktara gidersek ve doktor esnek degil yirtilmis derse ne diyecegim ben eşime. Ozellikle evli arkadaslara şunu sormak istiyorum. Zaten o an stresten kendimi kasacagima eminim. Eger kendimi kasarsam ve esim biraz zorlayarak girerse kanama olur mu? Cunku adetli donemime denk gelmesiyse masturbasyon ve ben adet kani sanmadiysam (insallah) sanirim kanama olmadi hicbir masturbasyonumda. Yani sunuda eklemek istiyorum zaten genel olarak klitoral mast tercih ediyorum ama hatirlamiyorum belki gençken kaza ara yirtmis olabilirim.
*** Ve lutfen gelipte burada ya namus iki bacak arasinda mı ki falan demeyin. Bana gore bakirelik onemli. Zaten onemli olmasa sormam. Bu nedenle lutfen bu tür yorumlar yapmayin
*** Ve lutfen gelipte burada ya namus iki bacak arasinda mı ki falan demeyin. Bana gore bakirelik onemli. Zaten onemli olmasa sormam. Bu nedenle lutfen bu tür yorumlar yapmayin