• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kızlik zarim kanamazsa???

ipeksydn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
10
2
1
29
Merhaba hanimlar. Ben daha once kimseyle iliski yasamadim ama kizlik zarim yırtılmış gibi görünüyor. Nisanliyim. 2 ay sonra dugunum var. Cok korkuyorum. Acaba masturbasyon sirasinda yırtılmış olabilir mi diye? Yani ilk gece kanama olmaz ve doktara gidersek ve doktor esnek degil yirtilmis derse ne diyecegim ben eşime. Ozellikle evli arkadaslara şunu sormak istiyorum. Zaten o an stresten kendimi kasacagima eminim. Eger kendimi kasarsam ve esim biraz zorlayarak girerse kanama olur mu? Cunku adetli donemime denk gelmesiyse masturbasyon ve ben adet kani sanmadiysam (insallah) sanirim kanama olmadi hicbir masturbasyonumda. Yani sunuda eklemek istiyorum zaten genel olarak klitoral mast tercih ediyorum ama hatirlamiyorum belki gençken kaza ara yirtmis olabilirim.
*** Ve lutfen gelipte burada ya namus iki bacak arasinda mı ki falan demeyin. Bana gore bakirelik onemli. Zaten onemli olmasa sormam. Bu nedenle lutfen bu tür yorumlar yapmayin

Evlenmeden once bende sizij gibi kafamda kurup duruyordum evlendim dedim ki bosuna kuruntu yapmisim. Bence siz de bosuna kafaniza takip kendinizi germeyin. Zaten ole bisi yasamadiktan sonra kendinizden emin sekilde esinizin karsisinda durabilirsiniz.. He kendinizi kasarsaniz esiniz zorlarsa kanama olur demem yanlis olur. Degisir herhalde kisiye gore belki tahristen dolayi olabilir, bilemedim. Ama bence takmayin kafaniza yada cok takiyorsaniz dr. Gidin muayene olun içiniz rahatlar

Evlenmeden once bende sizij gibi kafamda kurup duruyordum evlendim dedim ki bosuna kuruntu yapmisim. Bence siz de bosuna kafaniza takip kendinizi germeyin. Zaten ole bisi yasamadiktan sonra kendinizden emin sekilde esinizin karsisinda durabilirsiniz.. He kendinizi kasarsaniz esiniz zorlarsa kanama olur demem yanlis olur. Degisir herhalde kisiye gore belki tahristen dolayi olabilir, bilemedim. Ama bence takmayin kafaniza yada cok takiyorsaniz dr. Gidin muayene olun içiniz rahatlar
Cok tesekkur ederim cevabin için. Bir nebze içim rahatladi. Arkadasimda doktora git dedi ama utaniyorum biraz açıkcasi ama sanirim gidicem yoksa içim içimi yiyecek

Cok tesekkur ederim cevabin için. Bir nebze içim rahatladi. Arkadasimda doktora git dedi ama utaniyorum biraz açıkcasi ama sanirim gidicem yoksa içim içimi yiyecek

Bence de gidin. Bende gidecektim ama sonra esimin cok onem sedigi bir konu olmadigini farkedip rahatlamistim. Sonra kanama oldu zaten.. Bosuna kendimizi ay oyle mi ay boyle mi doye geriyoruz bence gerke yok sonra hastalik olarak geri dönüyor bu stresler bize

Doktora gitmekten biraz utaniyorum. Yani geri kafali falan oldugumdan degil. Eger masturbasyondan dolayi falan yirtildiysa doktora gidipte bunu anlatmaktan utaniyorum

Ay bence hic utanmayin. Evlenince falan doktora nelerimizi aciklamak anlatmak zorunda kalıyoruz. Oda zaten bir bayan sizi anlayacaktir yani.. Bence gdiin en kisa surede kurtulun bu durumdan

Ay bence hic utanmayin. Evlenince falan doktora nelerimizi aciklamak anlatmak zorunda kalıyoruz. Oda zaten bir bayan sizi anlayacaktir yani.. Bence gdiin en kisa surede kurtulun bu durumdan
Degil mi ya. Ne olacak ki. Tamam karar verdim gidicem. Çok teşekkur ederim

Ayrica mast. Yapiyorum bu yuzden bozulduğunu düşünüyorum demenize gerek yok. Sadece bir iliski yasamadim ama kizlik zarim konusunda şüphelerim var muayene olmak istiyorum dersiniz olur biter doktorda detayini gerekmedikce sormaz zaten

Sana göre bakirelik önemli tamam, kimseyle cinsel ilişkin olmadığına göre bakiresin zaten, ee daha ne?
Masturbasyonu geçtim hiç vajinana dokunmasan bile kanama olmayabilir sonuçta.

Sana göre bakirelik önemli tamam, kimseyle cinsel ilişkin olmadığına göre bakiresin zaten, ee daha ne?
Masturbasyonu geçtim hiç vajinana dokunmasan bile kanama olmayabilir sonuçta.
Ama işte o ilk gecenin heyecani olacak zaten birde acaba kanamazsa stresine giricem. Ondan korkuyorum. Yani o yuzden sordum kendimi kasarsam kanar mi diye. Yani icimi rahatlatmak icin bir cozum yolu bulmak istedim

Ben de evliyim. Evlilik öncesi hiç cinsel ilişki yaşamamama rağmen ailemdeki annem dahil diğer 4 kadın gibi benim de kızlık zarımın esnek olması yüksek olasılıktı. Eşime bunu önceden söyledim. Kan gelmeyebilir, kızlık zarım büyük ihtimalle esnek dedim. Eğer gelmezse ve içinde soru işareti kalırsa hemen doktora görünürüz dedim. İlk deneyimimde kan gelmedi ve doktora gerek yok dedi. Kendinizden eminseniz karşısına rahat çıkarsınız ve o da size güvenir zaten.

Ben de evliyim. Evlilik öncesi hiç cinsel ilişki yaşamamama rağmen ailemdeki annem dahil diğer 4 kadın gibi benim de kızlık zarımın esnek olması yüksek olasılıktı. Eşime bunu önceden söyledim. Kan gelmeyebilir, kızlık zarım büyük ihtimalle esnek dedim. Eğer gelmezse ve içinde soru işareti kalırsa hemen doktora görünürüz dedim. İlk deneyimimde kan gelmedi ve doktora gerek yok dedi. Kendinizden eminseniz karşısına rahat çıkarsınız ve o da size güvenir zaten.
Umarım ama yinede o stresi yaşamak istemiyorum. Neyse bakalim haftaya gidicem doktora yinede

Back
X