Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az yanında fazla kalır 141 gün var yani tam olarak 4 ay 21 gün çok çok az zaman varherkese merhaba. 1 haziranda düğünüm var sizce az bi zaman mı kalmış
Arkadaşım tarih herkese farklı mı işliyor benim takvime göre 4 buçuk ay falan kalmış. Senin takvime göre nasıl??herkese merhaba. 1 haziranda düğünüm var sizce az bi zaman mı kalmış
herkese merhaba. 1 haziranda düğünüm var sizce az bi zaman mı kalmış
Seviyorsan çok, sevmiyorsan az kalmışherkese merhaba. 1 haziranda düğünüm var sizce az bi zaman mı kalmış
Konu sahibi daha önce 3 kere bu şekilde konu açmış.Bunun için de konu açmak çok saçma değil mi?Az kalsa çok kalsa ne olacak?
Şaka bir yana ; Tahammülsüz , sürekli kavga çıkaran, her kavgada defol git vs diyen bı erkekle evlenceginiz için bir endişe ve korku seziyorum sürekli bu şekilde az kaldı demenizden
Sizi konu sahibi sandım bı ano zaman şöyle diyelim canımın yanmasına ne kadar kaldı ?
Hayatımın zehir olmasına ne kadar kaldı ?
Evlilik korkusu sarmış sizi, öyle sezdim.o zaman şöyle diyelim canımın yanmasına ne kadar kaldı ?
Hayatımın zehir olmasına ne kadar kaldı ?
Evlilik korkusu sarmış sizi, öyle sezdim.
Konu sahibini demek istedim.Beni mi ?