güzelim bence sende benim gibi doğum stresine girmişsin. " Nasıl doğurucam ? Sancılar dayanılmaz mı ? Bu sancı birden nasıl gelecek ? Bu kadar büyümüş bebek nasıl küçücük yerden çıkacak? Çok yıpranacak mıyım ? Doktor bana yardımcı olacak mı Rahatlatacak mı ? VS. bir sürü soru takılıyor aklıma ?? " doğum korkusu yaşadığın için aklın benim gibi gidip gidip geliyor gibi :) ben böyle diye diye yolun sonuna geldim sayılır. sende olduğu gibi benim çevremde de herkes normal doğum taraftarı . kendi kendime diyorum ; analarımız normal doğurmuş nice kadınlar doğurmuş kurtulmuş bende kurtulurum diyorum Allah ' ın izniyle .Motive etmeye çabalıyorum kendimi . Bir de büyüklerimiz Allah O nun yolunu açıyor doğuveriyor birden diyorlar çok duygulanıyorum . Artık kısmetimde ne varsa onu görücem. Son 1 hafta kaldı hafiften bel ağrısı baskılar olmaya başladı..
keri34 sana bişey sorucam , idrarımı yaparken yanma oluyor çok canım acıyor. hiç böyle olmadım bu zamana kadar bekarlığımda bile. sende de böyle bir durum var mı ? bide korkunç su içme hissim var. Sanki içim yanıyor. beni damacanaya hortumla bağlasalar ne iyi olur..
kızlar hergun burdan dogum hıkayelerını ve ıyılesme surecını okuyorum.normal dogum dıkıslerının bu kadar uzun surede ıyılestıgını bılmıyordum mesala.ayın sonunda dogum yapıcam ınsallah fakat kafam o kadar cok karıstıkı!cevremden normal en ıyısı normal yap baskısı var.ıkı ablam var bırı ıkı normal dıgerı ıkı sezeryan dogum yaptı.onlarda normal taraftarı.bense ıkısındende korkuyorum.okudukca goruyorumkı herkes sezeryana yakın gıbı.normal dogumdanda korkuyorum cunku eskı halıne donememesınden korkuyorum asagının.uuufff kafam karısık nasıl dogurucam bılmıyorum:1no2::uhm::a015:
merhaba canim ben subat annesiyim kizimi 11 subatta sezeryanla dunyaya geldi guzelim canim goz gezdirirken siteye yanizi okudum canim ben yarin dogum yapali 40 gun olucak halen agrilarim var guzelim .benim uc bucuk yasinda bi oglum var normal dogumla dunyaya geldi toparlanmam bir haftayi buldu eskisi gibiydim uc ay sonrada tamamen fizigim eski haline dondu .canim bunu yazmamin amaci sana canim imkanin varsa normal dogum yap ben dokuz saat normal dogum sancisi cektim ve bebeyimin kalbi durmak uzereyken sezeryana alindim ve soz verdim kendime tum hamilelere sakin sezeryan olayin diyeceyim diye canim sakin istekli sezeryan olma .bak sonucunda ameliyat riski var cok zor toparlaniyosun .asaginin eskisi gibi olmayacagindan korkma eski haline donuyo canim .bide asagi icin egzersizler var oda bayabi yardimci olyo allah kurtarsin insallah sag saglim bebeyini kucagina alirsin
tesekkur ederım allah cocuklarını bagıslasın.analı babalı buyutsun.bende normal dogum taraftarıyım ama bır taraftanda korkuyorum ıste.bır hafta ıcınde dogum yapıcam.yarın doktor kontrolum var herhalde bellı olur artık dogum seklım.
keri34 cüm bende sana çok soru sorar oldum kusuruma bakma , aynı hafta içinde olduğumuz için bende olanlar sende de oluyor mu diye merak ediyorum. Son 3 gündür akşam saatleri kabus gibi olmaya başladı. sanki tansiyonum düşüyormuş gibi oluyor kalp çarpıntım başlıyor. Bir anda elim ayağım boşalıyormuş gibi oluyor midem bulanıyor, valla şu an ağlıyorum. gündüz de kendimi yormuyorum zaten annemlerde kalıyorum. uzanıp yan yatıp dinleneyim geçer diyorum bebeğim çook hareketli olduğu için bunu da yapamıyorum. Çok sinirim bozuldu
akşamları değilde sabahları mide bulantılarım oluyor ve gün içinde bi çok defada çarpıntım akşam saatlerinde daha da artıyor bende açılma 1 cm ama ne sancı var ne su benim bebeğim kız 39 haftayı bitirmek üzereyix kızlar erken olurmuş yalan oldu bende yada ben çok sabırsızım CADIARZU bugün nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?