• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ya kızlar butun hayallerım suya dustu lutfen yardım.. :(:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Kızlar ya ben bır koltuk takımı begendım ama cokcok begndım tam alacagım hatta yarın gıdıp kapatıcam ogrendım kı hoslanmadıgım eltımın evındekı koltuk takımının aynısını begenmısımm :(:( ya sadece renk farklı .. Ama onun kı cok cırkın duruyordu ve ben hıc dıkkat etmem huyum deıldır kım ne almıs dıye bakmak ama ınlar oyle degıller dıkkat ederler.. Ne yapcam ya... Bır fıkrım var aslında yanlarını degıstırsem dıye ama bu sefer de nasıl olacak.. Yardım edın lutfen.. $06_09_12_71e093ed22ce5a19327480da251222e0.webp$06_09_12_71e093ed22ce5a19327480da251222e0.webp$06_09_12_71e093ed22ce5a19327480da251222e0.webp

illa bu modeli alman gerekmez ki tatlım farklı modellere bak ben sevmedğim birinin evinde çatal bıçak takımımdan görmüştüm severekte almıştım ama ertesi gün gidip değişmiştim şimdi aldıklarımı daha çok seviyorum çünkü sevmediğim kişide görünce aynısından aldığımıda sevmez olmuştum:9:

illa bu modeli alman gerekmez ki tatlım farklı modellere bak ben sevmedğim birinin evinde çatal bıçak takımımdan görmüştüm severekte almıştım ama ertesi gün gidip değişmiştim şimdi aldıklarımı daha çok seviyorum çünkü sevmediğim kişide görünce aynısından aldığımıda sevmez olmuştum:9:

aynen bende oyleyım canım ya ama ınan bulana kadar canım cıktı aramadıgım sormadıgım yer kalmadı tam da boyle bır model ıstıyor musum gorunce anladım ama sımdı ne yapcam bılmıorum yanlarınımı deıstırsem dıorum ama bılmıorum sınırlerım bozuldu resmen

tatlım guzelmıs begendıgın takım ama daha guzellerı de var
fiyatı ne kadar bılmıyorum obegendıgın takımın ama
benforumun reklamlarında
River Salon Takm Evgr Mobilya bu lınktekı koltuktakımını görüp aşık olmustum gecen sene
ama daha 3yıllık evlıyım :D
alamam :))))
benzıyor sayılırlar senın begendıgınle. bence bu lınktekı cok sık

Ya kızlar bu salak kız evlendı tamam mı ıkı ay sonrada aıleden baska bır kız evlendı ıkısınde oturma odası tesadufan aynı renk olmus...morlu beyazlı kızın arkasıdan soylemedıgını bırakmadı o zamanlar ben bunlakonusuodum ama sonra konusmamaya basladım aslada konusmucam...ama cok kalıtesız ınsanlar...bır yanım sana ne takma dıo ama bır yanım da alma bosver dıo moralım sıfır.. Ok begenmıstım coookk..belkı abartıorum ama alamam artık :(:(

Ya kızlar bu salak kız evlendı tamam mı ıkı ay sonrada aıleden baska bır kız evlendı ıkısınde oturma odası tesadufan aynı renk olmus...morlu beyazlı kızın arkasıdan soylemedıgını bırakmadı o zamanlar ben bunlakonusuodum ama sonra konusmamaya basladım aslada konusmucam...ama cok kalıtesız ınsanlar...bır yanım sana ne takma dıo ama bır yanım da alma bosver dıo moralım sıfır.. Ok begenmıstım coookk..belkı abartıorum ama alamam artık :(:(

bence de alma.ne gerek var.hem ne dusunur gitmiş aynısını almış diye.beni kıskanıyor taklit ediyor der kesinlikle.başkasına bak.

zaten açıkçası pekte güzel değil koltuk takımı kollarıyla birazdan havalanıp uçacakmış gibi duruyo:1::1:

sen daha güzelini al benceee

canım yha başka model mi yok bosversene hem bnce çok çok abartılacakşık bir takım da değil daha güzelleri var,, eminim ki sen daha güzellerini blup beğeneceksin..sonrada iyiki almamışım diyeceksinn.üzme kendinii boşa..

Çok daha güzel modeller var envaî çeşit başka beğenin.
Hem çok beğenecek aldığınız mobilyadan 2 senede sıkılıyorsunuz ne kadar beğenirsen beğen elde edince dah güzelleri olduğunu
görüyorsun. Mobilyayı beğenmedi. Açıkçası ne modeller var

Back
X