• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kızlar bebek yagı şampuanı sabunu hangı marka aldınız ?

*SeA*

30.11.2012Kızıma Kavuştum
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
2.015
5
116
İstanbul
ya kızlar bebek yagı şampuanı sabunu hangı marka aldınız ?

bende aldım hepsini farklı markalar aldım bebek yagı johnson baby aldım pudra nıvea aldım şampuan ve sabunu dalin aldım ıslak mendılı molfıx bebek bezi prıma bıberon chıco emzık chıco ayy aklıma gelenler bunlar szler hangılerını aldnz ozellkle kullanmaya başlayanlar yazarsa sevınırım...

ben kozmetik ürünlerını bübchen aldım.bıberonunu dr.Brown ıslak mendılı uni baby yenıdogan aldm sımdılık..emzikte avent aldm cnm.. ılk cocugumda avent emzik ve bübchen urunlerını kullanmstm cok memnun kalmstm..

yenidogan yegenime dr. sebamed onerdi

sebamed dermokozmetik bir urun.

nivea dalin vs. diger yerli ve yabanci markalari biraz daha buyuyunce kullanmaya basladik yani 8 ayda sonra

Canim n de sampuani ve losyonunu sebamed aldım emzik biberon chico, ıslak mendil unı yenidogan ( vernikse zarar vermeyen tek mendil) bez prime yenidogan aklimdakiler bunlar :)

ben şampuanı Johnsons Baby Top To Toe Yenidoğan Saç ve Vücut Şampuanı aldım, sabun almadım bu yüzden, pudra da almadım sıcaklar olmadığı için, bebek yağı alıcam inşallah jonhsons baby alırım sanırım, uni baby yeni doğan ıslak mendili aldım, prima premium care yenidoğan bez aldım, emzik alıcam da karar veremedim kaucuk mu alayım, silikon mu, bir de damaklıları bebekler sevmiyormuş, damaksız emzik de kaliteli markalarda yok bilmiyorum napıcam, yalancı emzik emsin de istiyorum aslında, uslu olur, kararsız kaldım:44:

nivea şampuan 10 erkek bebeğin 7sinde göğüs büyümesine sebep olmuş, aklınızda bulunsun.

bende seba med aldım hepsini ıslak mendil uni bayb yeni doğan.nıveayı bi drda kesinlikle kullanmayın demiş. birde seba med sabununu yeğenim bize geldiğinde onda kullandık ama annesi beğenmedi. o kadar para verdin. bizim dalin daha iyi dedi.siz bilirsiniz.bakalım deneyip göreceğiz ama seba med aldım ben.

evet sebamed ben kendımde kullanıyordum ergenlk donemınde dr şddetle onermştı ama bebekte kullananlardan yola cıkarak dalın en ıyıssı bıde şmdı kış ısılık vs olma rıskıkde olmadıgı ıcın ben almadım zaten cokta masrafa grdık seba med urunlerıde cok pahalı zaten tabıkı bebegımzden onmlı deıl ama bakalım memnun kalmazssak dr ne onerırse bıdahakını ole alırım dedım alırken bende ama dalın yılların dalını bışi olacagını sanmıorum ben şampuanını bıle dalın aldım deterjanını ve yumuşatıcısını bıle :))

ben de sebamed kullanmayı düşünüyorum şampuan olarak.kızlar bebeğinizin altını temizlediğinizde ıslak mendil yerine kendiniz biraz pamuk ıslatıp onu kullanın hiç pişik olmuyormuş bebek çevremde herkes artık su ve pamuk kullanıyor haberiniz olsun.en iyisinde bile kimyasal var sonuçta tabi karar sizin.bu arada bir bilgi daha paylaşmak isterim bebek yeni doğduğunda başını çeşme suyuyla yıkamayın kaynattığınız sudan dökün.görümcemin kızı sudan mikrop kapmıştı dr önermiş öyle yapmasını.küçücük bebeğimiz hasta olursa çok zorlanırız ben de özellikle ilk bikaç hafta öyle yapmayı düşünüyorum.

bebek masaj yağı : mustela
pişik önleyici krem: mustela
(Ayşe öner'in eğitimlerinde önerilmişti)

bebek şampuanı: bübchen
sabunu: bübchen
vücut sütü : bübchen
(Bizim hastanemiz de bübchen'i önerdi)

göbek bağı bakımı için: babusol

bepanten merhem, burun tıkanıklığı için okyanus suyu + otribebe nazal aspiratör ve ne olur ne olmaz diye batticon da evinizde bulundurun. (bunlar da eczacımızdan)

tüm bakım ürünlerini sebamed aldım,sabun ve şampuanını kullandık memnunuz şimdilik.
bide pişik önleyicisini kullandım oda gayet iyi
ıslak mendili unybaby yenidoğan almıştım onu kullanıyorum,çok almanızı tavsiye ederim 12li almıştım bitmek üzere
bez olarakta prima aldım büyük geldi, huggies aldık tam oldu ondanda memnunum...

Şampuanı, kremi, yağı vs. bübchen -set aldım.
Islak mendil unıbaby yenidoğan ama ilk aylar pamuk ve kaynatılmış ılık su kullanacağım.
Biberon -emzik chicco...

daffny diye bir marka. ürünler biraz tuzlu ama organik. ve çok kaliteli araştırdığım kadarı ile.

sampuan, islak mendil ve sabun dalin
bez prima yeni dogan jhonson bebek yagi ve vucut sampuani
kiyafetleri icinde haci sakir granul ve dalin yumusatici

Ben Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum.Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Back
X