Ya hamileysem?

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
1 bucuk sene önce bebegimi kaybettim 6 haftalik iken 8 haftaliga kadar karnimdaydi isteyerek olduydu ama maalesef olmamisti ve tekrar bebegi hic düsünmüyorduk hazir degildik 3 aydir korunmuyoduk.. simdi 1 haftadan beri hafif bulantim var ögürmüyorum ama ilk hamile kaldigimin etkileri yine ayni seyi yasiyorum yeni yeni bulantim var yemek yiyemiyorum halsizim basim da agriyo sürekli uyumak istiyorum ve kocamin rüyasinda kiz cocugu görmüs kocama dogru kosarken baba demis öyle hemen uyanmis bana anlatti.. gebe testi denedim tek cizgi cikti simdi bence daha yeni oldugu icin göstermez diye düsünüyorum.. haftaya tekrar deneyecegim sorun su ki ya varsa? hazir degilsem? Ilk hamileligimin belirtilerin gene ayni belirtileri yasiyorum bunu hissediyorsam? Doktora da randevuyu 1 ay icinde verebilir... kocamin rüyasinda gördügü anlami nedir?

Öncelikle basın sagolsun canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. keşke hazır olmadan korunmayı bırakmasaydiniz :) hamileysen bile kafana takma alışmak için önünde uzunca bir süre olacak...

Aminn Allah isteyenlere nasip etsin Insallah..
Hayirli olsun ne diyelim sence var mi onu da bilmiyorum beni endiselendiriyor ya hamile olupta tekrar bebegimi kaybedersem veya bebegime isteyerek olmadigi icin sevebilecek miyim böyle böyle dolaniyor gebe testi icin sence erken midir tekrar haftaya mi denemeliyim?

Adetin geçerse tekrar test yap canim. Bebek istemiyorsan da korun

e hem istemiyorduk demişsin hem korunmamışsınız
bu durum biraz riskli değil mi?
test yaptın mı tekrar?

e hem istemiyorduk demişsin hem korunmamışsınız
bu durum biraz riskli değil mi?
test yaptın mı tekrar?
Yaptim hamile degilim bi yanim cok üzüldüm hamile olduguma olacagi varsa olsun canimdan canimi seve seve bakardim artik dogum kontrol hapi kullanmiyorum 2 yildan sonra biraktim 5 ay korunmasiziz ne zaman gelirse sürpriz ile gelsin dikkat edersek bile bu bizim sürprizimiz olsun demeye basladik bu sefer esimde bi yani üzüldü bi yani sasirdi cok istiyo ama ya cocugumuza iyi bakamazsak ya cocugumuz yaptik diyelim ya karninda ölürse ya sana birsey olursa ben sensiz yapamam diyor bir kere kaybettim bebegimi 2 haftaya kadar karnimda ölüydü kontrole giderken ögrendik iyi ki zehirlenmemissin demisti dr bana, buda esimi korkutuyor zehirlenmemden midir bi sürü seyle kafasi takan birisi ya birsey olursa napmaliyim diyor benim üzerime de cok titriyor griptim bi ara esim o gün iste calisamadi izin alip benim basiminda durdu tartissak bile yine yanimdan ayrilmiyor bu yüzden esimin korkulari olustu askim diyo kendimize bi güzel araba ev alalim sonra 3 cocuk yapalim diyo sonra vazgeciyor senin de kendini yipratmani istemiyorum diyor 1 cocuk yeter o zaman diyor düsünüyor öyle bende istemedigimi belirttim simdilik olmaz dedigim icin suan kafasina biraz takti sonra gecti hamileyken kocami düsünemiyorum daha da titreycek nerdeyse ev temizligi yemek isi bana yaptirtmazdi hasta oldugumda hamile oldugumda suan esimin kafasini rahatlattim ya buna da sükür diyorum yine doktora cikacagim kadin doguma yine hap alabilirim benim yan komsumu beni özellikle cok korkuttu bu kadar hap icin korunma kisir kalirsin bilmem ne hamile kalmazsin akrabamin basina geldi falan demesiyle hemen hemen 5 aydir icmiyorum dogum kontrol hapi... prezervatife karsi da alerjim cikti baska care de yoktu hersey hayirlisi olsun diyorum olsaydim bile aldirmazdim seve seve bakardim sadece esim beni rahat birakmiyor hastayken bile hamileyken düsünemiyorum :) Allah isteyenlere nasip etsin insallah

Sağlık ocaklarında ücretsiz kan tahlili yapılıyor. Adet olacağınız gün bile gitseniz kanda çıkar. Acaba ile uğraşmayın gidip kan verin. Kaybın acısı ayrıdır elbette ama yeni gelecek olanın da hayrı ayrıdır. Ben yaşadığınız üzüntüden dolayı bu şekilde hissettiğinizi düşünüyorum. Var olduğunu öğrendiğiniz anda bile midenizde kelebekler uçuşacaktır eminim. Sevgiler..

Hamile degilim diye sevindim adetim düzensizliginden gecikmis 1 bucuk aya kadar adetsiz gecirdim hamile olmadigima okadar sevindigimi anlatamam bi yanim üzüldüm duygularim karisiyor tekrardan bebek kaybetmeyi yasamayi istemedigimden böyleyim ve sigara da cok iciyorum stresten bi ton sorunlarim var türkiyeden almanyaya yeni gelin geldim aralikta 3cü yila evlilik dönümüne girecegiz okula da gidiyorum ve önümüzdeki ayda okulum bilmek üzere yeni dil yeni hayat benim icin okadar cok zor ki anlatamam esimle sorunum yok simdilik buna da sükür ama ne bileyim ise de girmem lazim bide tekrar hamile kalsaydim bebegimi tekrardan kaybetme duygusu yasayacaktim cünkü benim annemde 3 kere bebegi kaybetti bide benim guatr var cok hizli calisiyor kolay kolay hamile kalsamda ama tek sorun guatr yüzünden de gene bebegimi kaybedebilirim diye guatrdan kaynaklandigi düsünür duruyordum bilemiyorum o kadar kafam karisik ki inanin anlatsam yetmez buraya bu konuda hic kimseye bile paylasamiyorum

Oncelikle basin sagolsun canim ama o sekilde tekrar kaybederim diye endiselenme nasibi varsa dogar o sekilde dusunerek kendine yazik etme 2.cide olur falan diye unutma sakinan goze cop batar rabbim insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli bi bebis nasip etsin sana

En önce bir otur bir dur bir sakin ol önce bir psikolojini rahatlat beynini boşalt önce bir şu stresten kurtul okurken yazdıklarını yoruldum hararetin stresin her kelimenden o kadar çok belli oluyor ki böyle yaparak kendine eşine zulmetme her şeyi daha da kötü yapıyor kendini çıkmaza sokuyorsun guatr var diyorsun sağlık sorunun varken başka bir sağlık sorunu yaratabilecek yumurtalıklarının kalitesine zarar verebilecek üstelik hiçbir katkısı olmayan tamamen zarar olan sigarayı çok tükettiğini söylüyorsun bence sigaradan da kurtulmaya bakmalısın hem yaşam kaliteni yükseltir hem sağlığınla oynamamış olursun bebeğin için çok üzüldüm böyle şeyler duyunca yüreğim dayanmıyor Allah sana sabır versin eşine de öyle bak ne kadar güzel mutlu bir evliliğin var her şeyi kötü düşünerek hayatındaki iyi şeyleri halının altına süpürüyorsun bence yaşadığın kötü şeyleri ve kötü alışkanlıklarını rafa kaldır yeniden güçlü ol ayağa kalk silkelen mutlu olmaya çalış sana huzur verecek işlerle uğraş eşinle farklı aktivitelere katıl seni oyalayacak pozitif yapacak şeylere ver kendini hayatta insanın başına her zaman kötü şeyler gelir çünkü hayat bu insanız üzülürüz seviniriz ama her şeyde böyle dibe batarsan çok yaşamazsın benden demesi mutlu bir yuvan var iken bunu değerlendir her şey daha güzel olabilir ve bir gün yeniden hamile kalırsan o senin evladın ya düşerse demek yerine bu sefer kavuşucam inşaAllah de ya bakamazsak ya istemezsem ya sevmezsem deme o sizin meyveniz yuvanızın neşesi olacak diye düşün kendini yıpratma eşinle ömür boyu mutlu ve çocuklu huzurlu bir yuvanız olsun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…