- 4 Şubat 2015
- 6.068
- 12.337
- 248
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Cevap veriyorum evet.Eğer arkadaşınız size kendisine gelen mesajdaki kodu verirse,onun numarasının whatsapp'ı sizin telefonunuzda oluyor.Çünküben daha önce yapmıştım. Erkek arkadaşımın numarasını whatsappa girdim ona mesaj gitti,oda bana mesajdaki kodu gönderdi.O kodu girince onun numarasının whatsappı benim telefonuma geldi.Ve 2 gün boyunca ona whatsapptan yazılan mesajlar benim telefonuma düştü. Böyle bir durum var yani.
bende bişey sorıyım o zaman bilginiz varsa. erkek arkadaşınıza whatsaptan gelen mesajlar hem onun whatsapına hem sıze mi geliyordu yoksa ona gitmeden direk size mi geliyordu
Ona gitmeden direkt bana geliyor.Siz kendi telefonunuza erkek arkadaşınızın whatsappını indirdiğinizde onun telefonundan whatsapp devre dışı kalıyor.Bu sebeple mesela sevgilimin whatsappını kendime ondan habersiz indiriyimde kimle nekonuşuyo izliyim benim telefonumada düşsün diyemezsiniz.Çünkü böyle bir durum olmuyor.Bu yüzden gelen mesajlar sadece size gelir yani.
he yok öyle bişey demiyorum bir gün whatsao code olarak bana gün içerisinde iki mesaj geldi sonra yabancı ülke numarasıyla arandım bant kaydı olarak whatsap code falan diyordu yine acaba biri whatsapımı ele mi geçirdi diye düşündüm o yüzden sorıyım dedim whatsabım hala acık olduguna gore sorun yoktesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?