• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya guvende degilsek

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.068
12.335
248
Kizlar sanirim paranoyak oldum herseyi didik didik ediyorum.az once whatssap taki numarami degistir butonunu tikladim.arkadasimin numarasini girdim.( ona bilgi verdim bisey deniyecem diye) ona dogrulama kodu gitmis.iptal etti.etmeseydi onun mesajlar banami dusecekti yoksa.zaten haberlere de cikmisti guvenlik sıkıntısı diye
Bu teknoloji bazen ne kadar tehlikeli oluyor.erkek arkadasimin tel elime gecse yapayim diye seytanlik bile geldi aklima.yoksa.olmazmi boyle bisey sizin bilginiz varmi

Cevap veriyorum evet.Eğer arkadaşınız size kendisine gelen mesajdaki kodu verirse,onun numarasının whatsapp'ı sizin telefonunuzda oluyor.Çünküben daha önce yapmıştım. Erkek arkadaşımın numarasını whatsappa girdim ona mesaj gitti,oda bana mesajdaki kodu gönderdi.O kodu girince onun numarasının whatsappı benim telefonuma geldi.Ve 2 gün boyunca ona whatsapptan yazılan mesajlar benim telefonuma düştü. Böyle bir durum var yani.

Cevap veriyorum evet.Eğer arkadaşınız size kendisine gelen mesajdaki kodu verirse,onun numarasının whatsapp'ı sizin telefonunuzda oluyor.Çünküben daha önce yapmıştım. Erkek arkadaşımın numarasını whatsappa girdim ona mesaj gitti,oda bana mesajdaki kodu gönderdi.O kodu girince onun numarasının whatsappı benim telefonuma geldi.Ve 2 gün boyunca ona whatsapptan yazılan mesajlar benim telefonuma düştü. Böyle bir durum var yani.

bende bişey sorıyım o zaman bilginiz varsa. erkek arkadaşınıza whatsaptan gelen mesajlar hem onun whatsapına hem sıze mi geliyordu yoksa ona gitmeden direk size mi geliyordu

bende bişey sorıyım o zaman bilginiz varsa. erkek arkadaşınıza whatsaptan gelen mesajlar hem onun whatsapına hem sıze mi geliyordu yoksa ona gitmeden direk size mi geliyordu

Ona gitmeden direkt bana geliyor.Siz kendi telefonunuza erkek arkadaşınızın whatsappını indirdiğinizde onun telefonundan whatsapp devre dışı kalıyor.Bu sebeple mesela sevgilimin whatsappını kendime ondan habersiz indiriyimde kimle nekonuşuyo izliyim benim telefonumada düşsün diyemezsiniz.Çünkü böyle bir durum olmuyor.Bu yüzden gelen mesajlar sadece size gelir yani.

bunu bende denemıstım
ama sadece sızde acık olması gerekıyor kı kullanasınız
ee kendı ıstegınızle vermeyecegınıze gore

Ona gitmeden direkt bana geliyor.Siz kendi telefonunuza erkek arkadaşınızın whatsappını indirdiğinizde onun telefonundan whatsapp devre dışı kalıyor.Bu sebeple mesela sevgilimin whatsappını kendime ondan habersiz indiriyimde kimle nekonuşuyo izliyim benim telefonumada düşsün diyemezsiniz.Çünkü böyle bir durum olmuyor.Bu yüzden gelen mesajlar sadece size gelir yani.

he yok öyle bişey demiyorum bir gün whatsao code olarak bana gün içerisinde iki mesaj geldi sonra yabancı ülke numarasıyla arandım bant kaydı olarak whatsap code falan diyordu yine acaba biri whatsapımı ele mi geçirdi diye düşündüm o yüzden sorıyım dedim whatsabım hala acık olduguna gore sorun yok :D tesekkurler

Ara sira telefon rehberlerinizi kontrol edin. Tanimadiginiz bilmediginiz tipler kendini ekliyor. Kimse acip ta telefon rehberini kontrol etmez. Ben de tesadüfen fark ettim. WhatsApp araciligiyla yapiliyor cünkü benim numaram yabanci, yurt disinda yasiyorum. Bir gün kuzenimin yeni numarayi eklerken farkettim ki 3 tane tanimadigim numara.

he yok öyle bişey demiyorum bir gün whatsao code olarak bana gün içerisinde iki mesaj geldi sonra yabancı ülke numarasıyla arandım bant kaydı olarak whatsap code falan diyordu yine acaba biri whatsapımı ele mi geçirdi diye düşündüm o yüzden sorıyım dedim whatsabım hala acık olduguna gore sorun yok :KK70: tesekkurler

Aynen denemişler ama başaramamışlar :D Sorun yok zaten siz kodu vermeden kimsenin whatsappınızı indirebilmesi mümkünnnn değilll.

Back