Ya doğum kontrol hapı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yarrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yarrn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
21
8
6
41
Merhaba arkadaşlar doktorum kist oldugu icin yaz diye bi hap verdi bugün 11. Gun kullaniyorum ama başlarda akintı şeklinde kanamalar oldu ve hittikçe artti şimdi ise adet kanaması gibi olmaya başladı napmaliyim neden oluyo bilen varmi yardimcı olurmusunuz

canım bırak olsun kist patlar önemli birsey değil ben bu ay 3 kutu ilaç kullandım ne akıntı var neden adet daha kötüü birazdan dr gidecegim

canım bırak olsun kist patlar önemli birsey değil ben bu ay 3 kutu ilaç kullandım ne akıntı var neden adet daha kötüü birazdan dr gidecegim
Daha once farkli isimlerde dogumkontol hapi klanmistim ama boyle bisey olmamıstı kararsız kaldm aşilama tedavisindeyim oyüzden birakmakta istemiyorum bian önce bitsin gitsin kist diye

Daha once farkli isimlerde dogumkontol hapi klanmistim ama boyle bisey olmamıstı kararsız kaldm aşilama tedavisindeyim oyüzden birakmakta istemiyorum bian önce bitsin gitsin kist diye
bırakma canım bnde tüp bebek dönemindeyim dua et işte kan gelmiş daha iyi patlama olasılıgı büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…