Ya Çarşaf gibi kollar ?

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
Merhaba herkese !

Ben yeniden bir diyet yapmaya karar verdim. Yaklaşık 15 kilo fazlam var. 28 yaşımdayım ve sanki kollarımda hafif sarkmalar başladı tabiiki de yağ oranına bağlı olarak. Ve ben bunu hiç istemiyorum.

Neler yapabilirim ? Özellikle kollardaki o sarkmaları gideren ve önleyen hareketler nelerdir ? Dumble kullansan etkili olurmu ?

Bilgisi olanlar varsa ya da benzer sorunu olanlar varsa, burada paylaşalım lütfen..

Şimdiden Teşekkürler:lepi:

yalnız değilmişim sevindim hihoyyyt 4-5 kilo fazlam var ama sanki bütün yağlarım kollarımda birikmiş gibi.. çok canımı sıkıyor. ne yapmamız gerektiğini bilen var mı??? ağırlık kaldırmak işe yarar mı

kolarının ikinide göğüs hizanda uzat.ellerini yumruk yap aç, yumruk yap aç.bunu bi 5 dakika felan yapın.ilk dakikalarda yanma olmayabilir ama son dakikalara doğru biraz zorlanabilirsiniz.

kolarının ikinide göğüs hizanda uzat.ellerini yumruk yap aç, yumruk yap aç.bunu bi 5 dakika felan yapın.ilk dakikalarda yanma olmayabilir ama son dakikalara doğru biraz zorlanabilirsiniz.

Çok teşekkürler.Benimde dirsekten sonrası normal üstü kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…