simdi canlar su hurrem yuzunden kafama takilmisti hamile kaldikca ebe gelip parmagiyla alttan muayne edip gebesin diyip duruyordu benimde kafama takilmisti bende arastirdim ve bizim kulubumuzde bi arkadas paylasmisti hamile kaldiklarini bu metotla anlamistim diye yazmisti ve bende denedim zaten trasferden sonra alttan almam gerken ilac vardi bende denedim sonucu olumsuz hissetim,simdi soyleymis bastan cok ozur dilerim.orta parmaginizi oraya sokuyormussunuz parmaginiz kolay girese ve parmaginiza hic birsey degmezse hamilesin fakat zor girerse ve elinize top gibi birsey gelirse hamile degilsin cunki rahim ade dongusune yakin assagi inermis o parmaginza gelen sey rahminizmis diye yaziyordu bende bunu okumadan once test yapmistim pozitfti bu yaziyi bildum ve uyguladim ama aksine testin ciktigi sonuc degildi parmagima birseyler gelmisti ve 10senedir yikiliyodum yine bitmistim ertesi gunde kahve rengi gelmeye basladi 3 gundur normal adetim gelecek diye bekliyorum hep kave rengi geliyor belimde sabahlari agri oluyor.bu metodu uygulipta eline birsey gelipte hamile olan varmi dogrumu diye uykularim kaciyor transferden once catlatma ignesi yaptim ertesi gun yumurtliklarim toplandi 7 yumurta var dediler 4 u olusmus dediler 2tenesini dondurmadilar 2taneye dondurma yapmiyoruz dediler.diger 2si biri 6 digeri 8 hureli olmus dediler cuma gunu alip pazartesi tasfer yaptilar simdi trasferin 14.gunu yarin doktora gitcem ne olur banada dua edin kulandim igne ve catlama ignesi yuzunden pozitif cikarmi.