ya bu diyardan gideceksin,ya da bu deveyi güdeceksin...

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Kızlar ,belki başlıklan çok uzak alakalı konum ama..sizin hayata bakış şeklinizi marak ediyorum...mesdela bunu şıklarlarlan size sunacağım...

1-Kararsızlığınızı nasıl yeniyorsnuz...Arkadaş etkisi Aile etkisi eş,sevgili etkisi...yada sizin kalbinizin etkisi??

2-Zamanında bir numaralı kanganız arkaşınız sizden uzaklaştı.ya segvili buldu yada çevreler edindi...Bunu nasıl aşarsınız..silerek lafını koyarak mı?

3-Vurdumduymazmısınız?öle iseniz nasıl beceriyorsnuz...tınnn diyebilenledenmsiniz?

4-Gözünüze kestirdiğiniz,yada aşık olduğunuz hoşlandığınız bir erkek var...Nasıl tavlarsınız..çaktırmadan peşinden giderkmi?yada ağır abla olarak mı?

5-İşinizdeki patronunuz sizi rencide etmeye başladı..sevdiğiniz işiniz çekilmez oluyor.rencide derken büyük başarılarınız görünmüyor.ufacık bir hatada olmuyor olmuyor diyip sizi önemsiz konuma sokuyor...sorum:kalemi kırar cekip gidermsiniz?eğer maddi sıkıntınız yoksa.

6-Kendinizi önemsiyormusunuz?evet ben daha iyi layiklerine sahip olmak istiyorum diyerek.burnuzunuz biraz havalardamı?yoksa ben eskilerdeyimm.elimdekilerlen yetinebilirim diyebilirmsniz?

7-Zarar görmemek için karşıdaki insan hata yapamadan sizmi once davranıyrsnuz..acı cekmemek adına .mesela br ark.var sevgilisi varken başka sevgilsi var..diyorum nie var.çünkü o beni aldatabilir.o yapmadan bence önce davaranayım dedim..BU SORUMA Kaç kişi arkadaşım gibi dürüst olabilcek bende onu merak ediyorum kızlarrrr.

8-Son soru bomba soru....Evet ben bu dünyada ahiretimi sağlamlaştırdım..tertemizim günahım yok diyebiliryormusunuz?yada günahlarım var peki neysen ötürü...mesela benim günahım ibadetlerim eksik ve bazen insanlara olduğum gibi değilim ama hakediyorlar..

UMARM KALBİNİZ KADAR DÜRÜST OLUR BURADA NET CEVAPLAR VEREBİLİRSNİZ ...

iyi günler diliyorum sizlere....

Ayyy Toredo döktürmüşsün gene!!!

1-Kalbime göre hareket ederim.
2-Zamanında en yakın arkadaşım olan şahısla 2 yıldır görüşmüyoruz. Laf da sokmam sallamam da! Sileli çok oluyor kendisini!
3-Allahım beterini yaşatmasın da büyük sıkıntılarım oldu ondan sonra ufak tefek sorunları takmamayı öğrendim.
4-Önce kendimi ona gösteririm,beğendiririm,eğer olumlu ışık aldıysam devamını beklerim. Kaçıp kovalamaca oynamam. Adamın gönlü bende değilse yolu açık olsun der yeni denizlere açılırım.
5-İş bulmadan istifa etmem. Allahım hiç kimseyi işsiz bırakmasın,çok zor çoook!:18:
6-Evet en iyisine,en güzeline layığım ben! O yüzden herkesi kolay kolay beğenmem kendime yakıştırmam!
7-Bunu pek anlamadım ama birlikte olduğum adamın beni aldatma potansiyeli varsa ihanet yerine ilişkiyi bitirmeyi tercih ederim. Yorucu ilişkileri sevmiyorum.
8-Çok günahkar olduğumu biliyorum. Bilerek bilmeyerek girdiğim günahların haddi hesabı yok. Ara ara ağlarım bile bunun için ben. Umarım kul hakkı almamışımdır.

Son düzenleme:

evet canım benim döktürdüm işte sabah sabah..yorumların çok güzel..senin en çok beğandiğin kısmım asil ve dürüst oluşun..gerisini laf söz...

Arkadaş silme olayına bende mutakıbım...evet takmıcaksın..insan üzülüyor.ama insanoğlu işte...daim olmuyor olamıyorlar..kendileri kaybederler ...

bu arada sen geliyon mu istanbula hiç...

Çok çok teşekkürler!
Yok gelmem!
İstanbul sevmem ben!
Ankara severim...

1)Aileme ve eşime napam napam diye dertlenirim, fikirlerini alırım, sonra kendi bildiğimi okurum onlarda bana dik kafalısın derler...
2)Yaşadım bu uzaklaşma durumunu, hemde yıllarca dost sandığım biriylen, önceleri çıtlattım uzaklaştığını paranoyak insan muamelesi gördüm, en sonunda 1 yıl boyunca aranmayınca içimde ne var ne yok döktüm çok birikmiştim, kötü oldum tabi gözünde, hiç beklemiyordum bunu senden moduna girdi ve tavır aldı bir kaç kez laf soktu face yoluyla hiç prim vermedim, face den de silmiş haspam, karşılaşsak bile görmemezden geliyoruz birbirimizi, konuşmuyoruz, bazen o çıkışı yapmayaydım da onun gibi davranarak yolda gördüğünde selam verdiğim eski bir arkadaşa mı dönüşseydi diyorum, bazen de boşver haketti öylesine bir arkadaş değildi ki içindekileri döktün diyorum, ama karşındaki anlamıyor ben onun kankasıydım dostuydum besbelli kırılmış bana diye düşünmüyor, aksine haklıyken haksız konumuna düşüyorsun kavga çıkaran biri oluyorsun, en iyisi laf bile sokmadan silmek.
3)Hiç değilim, çok kafaya takarım hayati sorunlarımı. Ama burda dert diye açılan bazı konular mesela benim hiç tınlamayacağım durumlar olabiliyor, kişiden kişiye sorundan soruna değişiyor sanırım.
4) Evliyim, ama kendimi bekar birinin yerine koyup cevap vereyim; önceden daha gençken çaktırmadan peşinden giderdim gittim de ama şimdi olsa gitmem o koşsun peşimden
5) Çok bunalmışsam maddi sıkıntım da yoksa çeker giderdim herhalde, bu şekilde çalışamazdım.
6) Önemserim, daha iyilerine layık olduğumu düşünüp çabalarım ama sonra elimdekilerle yetinmek zorunda kalırım. :100:
7) Yaşayıp görmek lazım, önceden önlem falan alınmaz ilişkilerde, karşındaki insana hata yapma şansını tanıyacaksın ki sonra silesin gömesin onu Bu soru ötenaziye benzemiş sanki. Ölümcül hastayı nasıl olsa ölecek diye öldürmek ya da kendisinin intihar etmesine izin vermek gibi. Ya yaşama şansı varsa, ya karşındaki insan da hata yapmazsa.
8) Çok günahlarım var, öte dünya için kulluk vazifelerimi yerine getirmeye çaba gösteriyorum, fakat isyankar bir yapıya sahibim dolayısı ile kullukda yanlışın doğruyu götürmesi şeklinde ilerliyorum galiba. Allahım affetsin inşallah

Son düzenleme:

çok güzel cevaplar vermiişin arkadaşım.özellikle 2.şık olayında verdiğin cevap tam yerinde.insanlar dengesiz tuhaf kıskanç olyorlar.bazen diyorum ki bir insan için anne baba kardeş çocuk ve eş önemliyiz.diğer kişiler hep kenar süsü kalmalıyız yoksa insan böle üzülüp duruyor.en azından diğer kişileri silemiyorsunda..

1- kararlarımı kendim vermeye çalışıyorum. ama bazılarında "keşke sevgilimi dinleseydim" diyorum. çünkü ilginç bir zekası ve planlama yeteneği var.

2- niye sileyim yahu? sevgililik de arkadaşlık kadar normal. ikisini de zaman ayrılabilir. yeni çevre de edinebilir, sadece statüsü "en iyi arkadaş"tan "sadece arkadaş"a düşer.

3- değilim ne yazık ki. bazen çok istiyorum takmamayı.

4- ne çok yapışkan ne ağır abla. bir miktar yakınlık kurmaya çalışırım, hoş sohbet olmak en güzeli. sonra ne kadar çok boş zamanım olduğundan bahsedip bir davet beklerim.

5- henüz öğrenciyim, patronum yok.

6- tabii ki önemsiyorum. herkes kendisi için en iyisini ister ama alamayınca yetinmeye çalışmak lazım. hayat her zaman istediğimiz gibi gitmez.

7- arkadaşın kendini kandırıyor, amacı sadece kılıf uydurmak. dünyada herkes arkadaşın gibi davransaydı kimse en yakınlarına bile güvenmezdi. bence arkadaşının ruhsal problemleri var.

8- herhangi bir dine veya tanrıya inanmam.

1-fikir alirim esimden ailemden ... daha sonra verecegim kararin iyi ve olumsuz yonlerini goz onune getiriririm hazirlikli olmak icin ama bir karara vardim mi kimse fikrimi degistiremez

2- kimseyi kanka dost gormedigim icin bilemem fakat her kim olursa olsun asiri samimiyetten hic iyilik gelmez .... sonucu cikar olur ... menfaat ... enayi yerine konulma vs

3- evet artik oyleyim her seyi umursadigim zaman insanlarin affedersiniz poposu kalkiyor kendilerini cok kiymetli ve beni ezilecek biri olarak goruyorlar

4- evliyim bekar olsaydim agir abla takilirdim

5- evet cikar giderdim maddi sykyntim yoksa varsada o is yerinde hem calisip hemde baska is yerlerine cv verip beklerdim .

6- evet onemsiyorum kendimi rabbimin verdiklerine sukrediyorum karnim tok yatacak bir evim var muhim olan bunlar otesi imkan meselesi ve eger imkaniniz yoksa elinizdekilerle yetinmeyip fazlasini isterseniz ruhsal bir cokuntuye girersiniz

7- iliskilerde onceden onlem alinmaz, cunku ortada ask var ve insan kor olur sevdigin kisi hata yapmadigi muddet onu silemezsin .

8) gunahlarim var ... caba sarfediyorum kendimi duzeltmek icin cunku eger olsem ne olacak halim UMARM

1-çok kararsızımdır her konuda önce güvendiğim ailemden,dostlarımdan fikir alırım ama en son iç sesimi dinleyerek hareket ederim,

2-bende orta yoktur hayatımda biri ya tam vardır,ya da hiç yoktur,
laf sokmalarla felan uğraşmam direkt hayatımdan çıkartıtım böyle 2,3 kişi vardır hayatımdan tamamen çıkartığım.

3-vurdumduymaz değilim malesef pireyi deve yaparım,ama son birkaç yıldır bazı konularda,bazı kişilere karşı vurdumduymaz olmayı başardım,

4-hiç ayağanına gidemem zamanla beni tanırsa zaten vazgeçemez,evliyim eşim bu yüzden aşık oldum san der ,

5-hemen pes etmem,yaptıkları beni daha da körükler,hırslandırır ama sabrım aşmışsa gidebilirim duruma bağlı
ama günümüz koşullarında işsizliğin sıkıntısını çok iyi bilirim o raddeye gelmemek en iyisi...

6-kendimi önemserim ,burnum biraz havadadır küçüklüğümden beri,elimdekiyle yetinemem her şeyin en iyisini isterim
bunun için çaba sarfederim.

7-hayatta hiç böyle düşünmedim zaten hataları baştan hesaplarsak üzülen gene biz oluruz akışına bırakırım ,
niye aldatılmadan aldatmayı düşüneyim ki? hayatta hiç böyle planlarım yoktur.

8-var tabi günahlarım,insanlar bazen olduğumdan farklı olmamı sağlıyorlar ,isyan da edebiliyorum bazen hata olduğunu bildiğim halde...
ama her şey Allahla kul arasındanır buna inanıyorum,tevekkül ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…