• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ya boyatayım mı

sus_aglama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
60
0
86
43
Şanlıurfa
1 ay sonra balamın dügünü var saç rengimi cok seviyorum ama kızıl yapmak istiyorum sadece bir defalagına ama saçlarım kötü olacak tekrar isteyecek diye korkuyorum gecici sprey mi kullansam veyada hangi boya kullansam ve yada hiç denemesemmi

Bence de fotoğraf koymalısın cnm çünkü kızıl iddialı bi renktir yakıştımı süper durur ama yakışmadığı zaman insanı basitleştirir. Kendi saç rengin ne?

ya bence iyi düşünmelisin kızıl dönüşşü zor bir renk dediğin gibi gecici sprey boya dene ama bnce boyatma derim ben yakışsa bile kızılı dönşü zor olduğu için sewmyorum ama çabuk sıkılmam yaptırdım mı baya kullanırım değiştrmem diyorsanda boyat =)

kızıl rengını hıç sevmem nedense yaş olarak 10 yıl yaşlandırıor sankı ifadeyı..bence boyama zor dönersın sona sadce uzerıne sıyah tutar dönmek ıstesende

ayy sakın boyatma:umursamaz: hele ki bi seferliğine diyosun hemen akar zaten saçında iğrenç bi hale gelir bi süre sonra...diplerden çıkar hemen kendi rengin ve de kızıldan kurtulamazsın:gitme: herkesi yaşlı göstermiyo ama tabii senin yüzüne gitmeyebilir a.s

eğer emin olamıyorsan saç rengini değiştirmek yerine o akşam iddialı bir model yaptır...

ben bir kuaför olarak kızıldan uzak durmanı öneririm çünkü kızıl her yıkamada rengini atar ve mat solgun bir renk alır ve tamamen kestirmeden kızıllıktan kurtulman zordur saçını boyatacaksan bir kere ama kızıl boyatacaksan iki kere düşünmelisin

Back