- 17 Şubat 2016
- 281
- 221
- 18
- Yaw arkadaslar kötüyüm hemde cok eşimle daha 4 yıla gircez evleneli iki tane cocugumuz var cok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin biri 2.5 yasnda biride 14aylık bn dogum yapınca siprail taktırdım gelmedi bana asırı kanama yaptı cıkarttrdım anti anemi dogum sonrası olmuştum .. Ee iki ay önce cıkrttırdım gecen ay doğum konrtl hapı aldım adetimin 3 günü içmeye basladım YaZZ içtim oda gelmedi dr kes dedi ikigün gecikti adetim bn her sene cocuk mu doğurcam allahım cok kötüyüm eşmle bi kac kez beraber olduk ama hmn ayaga kalktım allahın zoruna gitmesin ama o kadar isteyen insan varken ben suan istemiyorum eşimin inadı yüzünden ne yapıcam ben kendisi korunmuyor bana dua edin bilemiyorum ne yapacagımı test aldım korkuyorum bide sezeryan sizce hamilemiyim hamileysem doğaracam ama cocuklarım bebekliğini yasayamacklar en cokta buna üzülüyorum benim durumum ne olacak kızlar aynı durumda olanlar varmı ne edecem ben ya sitresten ne yazdım nasıl yazdım eleştirmeden yardımcı olun lütfen tşklr okudugunuz için kızLarr