YA BEN Mİ ABARTIYORUM ARTIK ANLAYAMIYORUM

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
34
Arkadaşlar 5 yaşında oğlum ve 10 aylık çoklu gıda alerjisi olan kızım var
Oğlum hastalandı hastaneye giderken kızımı kararsızlık üzere KV şeye bıraktım bırakmaz olsaydım
Geldim ki zaten nedeni ni bilmediğim şekilde tavırlı
Kıza 2 tane zeytin yedirdim dedi
Ki kızımda şuan vücudu herşeye tepki veriyor sadece mama ile besleniyor
Ya keşke vermeseydin dedim tek dediğim kelime bu
KV açtı ağzını sanki nolcak da benim üstüme niye geliyon ki bi ton laf saydı orda bana
Bende dayanamadım patladım sen inanamama ya devam et dedim kanlı olan bezini gösterdim belki şimdi inanırsın dedim
Ve o zeytinin ağrısını 3 gün çektik
Sorun surda kv bana laf saydıktan sonra benim anneme şeytana uydum yedirdim filan demiş
Şuan eşim ve görümcem tavırlı görmezden gelmeye çalışıyorum ama çoooookkkk yoruldum

uuyy zeytin alerjisi de fena yapar bee... geçmiş olsun. annenaler ve babaanneler torunlarına kıyamıyorlar elini attıysa ye kızım bişey olmaz bu faydalı diyip yedirmiştir. pişman olmuştur ama gelinsin ya özür de dileyemez gururuna yediremez..

Bilmiyormiydu kv cocugunuzun alerjisi oldugunu? Kiyamam ya kanli bez oofff esin yalnis kisiye tavir aliyor

tepkinde haklısın. sen de açıklamanı şeytana uydum diye yaparsan anladığı dilden konuşmuş olursun. gerçi açıklayacak şeyi bezi göstererek açıklamışın zaten
geçmiş olsun bebeğe. görümceye noluyosa..

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun .
Tepkinizde haklısınız.
Umarım bir an önce iyileşir evladıniz.

Yuuuh diyorum amma beyinsizmis kv kusura bakma ama seytana uydum ne demek ya dusunemedim kusura bakma dese sende bisey demezsin zaten armut dibine dusermis esinle gorumcende o hesap Cok gecmis olsun

Reactions: anu
Yuuuh diyorum amma beyinsizmis kv kusura bakma ama seytana uydum ne demek ya dusunemedim kusura bakma dese sende bisey demezsin zaten armut dibine dusermis esinle gorumcende o hesap Cok gecmis olsun
Sorma zaten kızımın hastalıkları beni yoruyor bide bunlarla uğraşmaya çalışıyorum bide kendileri her konu da haklı dırlar

Çok üzüldüm!Çocuklarımızın onun bunun elinden çekiği ne yaaa!!

1.dereceden kan bağı olan babannesi bile bilinçsiz davranıp böyle bir hata yaparsa kime emanet edilebilir ki bu yavrucak

hey Allahim kizin sagligi icin ne gerekiyorsa o yapilir hatta buyukler daha dikkat etmeli canim benim ne agri cekmistir insallah duzelir.
Alerjinin sadece ağrıdan ibaret olduğunu sanıyorlar halbuki artık böbrekleri bile zarar görmeye başladı iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

Çok üzüldüm!Çocuklarımızın onun bunun elinden çekiği ne yaaa!!

1.dereceden kan bağı olan babannesi bile bilinçsiz davranıp böyle bir hata yaparsa kime emanet edilebilir ki bu yavrucak
Hiç kimseye artık emanet edemem hırpalanmasına izin veremem

Gecmis olsun.
Kv niz seytana uydum yedordim lafi bende art niyet uyandirdi.
Bilemedim boyle olacagini yerine seytana uydum yani bile bile yedirdim.
Cocuginuzu yaninizdan ayirmayin allah sifa versin

bizi yeni nesil uyuz anneler olarak goruyorlar.o amaclamis ki bak alerji diyorsun cocugu ac birakiyorsun nasilda yiyor diyecekti ama gercek oldugunu anlamistir artik.bir daha birakmamaya calis uzulme tepkinizde haklisiniz

bizi yeni nesil uyuz anneler olarak goruyorlar.o amaclamis ki bak alerji diyorsun cocugu ac birakiyorsun nasilda yiyor diyecekti ama gercek oldugunu anlamistir artik.bir daha birakmamaya calis uzulme tepkinizde haklisiniz
Ya bide maşallah kızımın iştahı yerinde mama der dolanır ama hiç bişe yiyemez bu durum o kadar canımı yanarken bide böyle olması çileden çıkarıyor insanı

Gecmis olsun.
Kv niz seytana uydum yedordim lafi bende art niyet uyandirdi.
Bilemedim boyle olacagini yerine seytana uydum yani bile bile yedirdim.
Cocuginuzu yaninizdan ayirmayin allah sifa versin
Tşk ederim tabiki bile bile yedirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…