ya ben çok korkuyorum bilgi sahibi olan arkadaşlar bi yardım edin bana

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
Belki bir çok kadın yaşamıştır bunu ben ilk defa karşılaşıyorum ve sebebinin ne olduğunuda bilmiyorum bu ay adetim gecikti hamileyim sandım ama değilmişim 1 hafta sonra oldu ama cok fazla akıntı oldu ilk 3 gün sonra kahverengiye döndü siyah gibi rengi hiç böyle olmazdı yara vardı onu yaaktırdıktan sonra ki ilk adetim o yüzdenmi acaba kötü bişey mi bu yeni evliyim daha 6 ay oldıu niye böyle bi sıkıntı oldu bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurumm teşekkürler şimdiden

Doktorunu arayıp bilgi aldınmı ne yara vardı yakarken sana karşılaşacağın belirtiler söylenmedi mi doktoru ara canım için rahatlasın

Doktorunu arayıp bilgi aldınmı ne yara vardı yakarken sana karşılaşacağın belirtiler söylenmedi mi doktoru ara canım için rahatlasın

aramak istiyorum ama numarası yokki bi sorun olmaz dedi 1 ay snra kontrole gel dedi ben başka bi doktora gitmek zorunda kaldım oda iyleşme var bi süre sonra bişey kalmaz dedi ama tekrar oluca çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…