Ya arkadaşlarlarrrr

masalyldz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
6
3
6
22
Adetim 2 gün geçiyor bir kızım var 2 yaşında tekrar istiyordum kaç aydır deniyordum şimdi adetim 2 gündür geçiyor ama şöyle bir şey varmı sinüzit ameliyatı olmam lazım yıllardır ilaç kullanıyorum artık ameliyat vakti ama hem gebelik hem ameliyat olmuyor gebeysem ameliyat olmuycam Cok istedim çocuk olmadı ikincisi ama şimdi ameliyat vaktim gelince mi hamilemiyim acaba ya

Olur mu olur Allah'ın işi işte kuzum ameliyat her zaman olursun sinüzitten ölen biriyim azıcık soğuk değsin öldürüyor beni keşke bende hamile olsam da ameliyatı ertelesem

Olur mu olur Allah'ın işi işte kuzum ameliyat her zaman olursun sinüzitten ölen biriyim azıcık soğuk değsin öldürüyor beni keşke bende hamile olsam da ameliyatı ertelesem
Öyle değil abla ya sürekli burun akıntım var insan içine çıkamıyorum artık nefes alamıyorum yatarken hep belim tutuluyor belimin agrisindan yürüyemiyorum

Cevabı çok basit :) kan verin ve durumu netleştirin eğer öyleyse ameliyatı erteleyin

Öyle değil abla ya sürekli burun akıntım var insan içine çıkamıyorum artık nefes alamıyorum yatarken hep belim tutuluyor belimin agrisindan yürüyemiyorum
Kuzum bende öyleyim sümük düşmüyo burnumdan resmen sürekli sümüklü dolaşıyorum eşim tiksincek diye sürekli lavabodayım yıkayıp duruyorum hatta okadar kötü derecedeydimki sünislerimde kist oluşmuştu 1 yıl koku alamadım hiç antibiyotik fln derken küçüldü ve burnum aktığı için Allah'a şükrediyorum akmadığı zaman beynim patlicak derecede ağrıyo ama değmezmi bebeğin için ? Ben razıyım Rabbim nasip etsin güzel haberi alayım 3 günüm kaldı regle 1.5 yıldır deniyoruz

Cevabı çok basit :) kan verin ve durumu netleştirin eğer öyleyse ameliyatı erteleyin
3 gündür adetim geçiyor yarın sabah kan testi vericem bugün de testim silik çizgili çıktı doktorum gebesin dedi ama emin olmak için kan vericem ya kan testi negatif çıkarsa belim de ağrıyor ama adet degilim

3 gündür geçiyor adet olmadim daha testis silik çizgili çıktı doktorum gebesin dedi ama ben yine de sabah kan testi vericem ama korkuyorum negatif çıkarsa diye inşallah gebe olursun hayırlısıyla en kısa zamanda

Amin kuzum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…