Y şekli rahim tedavisi olan var mı

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
bu bir dert lütfen konumu kaldırmayın burda daha çok kişi görecektir , ben HSG çektirdim ve y şekli rahim olduğu nu söyledi dr, histeroskopi yapılması lazım dedi ama bir kaç dr a daha göstereceğim , bu yollardan geçerek çocuk Sahibi olanlar lütfen bana bildiklerini aktarsın moralim çok bozuk

Y şeklinde rahim canım , ilk şokla anlayabildiklerimi yazdım , o y şekilli rahim bebeğin büyüyeceği kısmı daraltıyormuş dğşğk riski yüksek dedi dr , riske atmamak gerek deri yaş 33 hiç çocuğum yok , napacağımı şaşırdım ameliyat şu an çok zoruma gidiyor riskleri hep geliyor aklıma , of Alllahım beterinden saklasın ama çok zor muş çocuk sahibi olmak için uğraşmak .... inş birileri tecrübelerini benimle paylaşır

Benim yakin arkadasim tedavi oldu ,uzulme basari oldu cocuklari var ,
Prof dr yucel karaman a tedavi oldu

Canim inşAllah rabbim herkezi evlat sahibi olmayi nasib eder , ameliyat icin iyi bir doktor bulursun inşAllah hic stress yapma Allah kullarina tasiyamayacagi yuku vermez bu gunleride atlatirsin Allahın izniyle cogu kişi ameliyat oluyor korkulacak birsey yok :KK39::KK66:

konu ne bilmiyorumama cerrahi bir operasyon önerilmiş,riskini çok iyiaraştır, profagit bence, ayrıca herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, önce kendi sağlığını düşün
eğer yaptıracaksan da acele etmelisin 35 ten önce bebek için

arkadaşlar bu konuda tedavi olan benimle tecrübelerini paylaşacak kimse yok mu lütfen.......

bu bir dert lütfen konumu kaldırmayın burda daha çok kişi görecektir , ben HSG çektirdim ve y şekli rahim olduğu nu söyledi dr, histeroskopi yapılması lazım dedi ama bir kaç dr a daha göstereceğim , bu yollardan geçerek çocuk Sahibi olanlar lütfen bana bildiklerini aktarsın moralim çok bozuk
merhaba ameliyat oldunuz mu banada daha once hic bir doktor dememisti ilk kez denildi

Bana da hafif y şekli dedi ama hiç bir sorun yok anne olabilirsin dedi sorun değilmiş yani hsg den snr çekim harika geçti tüpler açık hafif y şekli var yani hafif dönüklük var ama gebe kalmaya engel değil dedi haftaya gitcem doktora bakalım

Back