yıl dönümü hediyesi ne almalıyım?

yesiltavsan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
420
4
16
- Yurtdışı
arkadaslar erkek arkasmla bır yıldır cıkıyoruzz ve gecen ay 1. yılımız doldu ama ben yurt dısındayım dıe bısey almadım bıkac gun sonra turkıyeye gıdecem ve gıttıgımde ordan alırım dıye dusundum fakat ne alacagıma karar veremedım..

almak ıstedıgım sey enteresan bısey olsun ıstıorm ole gıyım kusam saat parfum vs deıl yanı farklı bısey olsun ıstıorm ve anlamlı romantık olsn ıstıorm yardımlarınızı beklıorum smdıden ılgınız ıcın tesekkurler :)))

Merhaba,
Anlamlı ve romantik deyince benim aklıma ikinizin puzzle ını yaptırmak ya da şimdi üç boyutlu fotograflarını yapıyorlar küplerin içine o geldi.Başka başka ne olabilir ekstradan ikinizin ilk çıkmaya başladığınız andan bugune tüm fotoğrafları güzel bir şarkıyla slayt gösterisi hazırlayabilir veya hazırlatabilirsin.Dijital fotoğraf çerçeveleri var ya hafızasına fotolarınızı atıp onu hediye edebilirsin böylece hep seni görebilir.Aklıma şimdilik bunlar geldi.1. Yılınız kutlu olsun nice senelere (:

Farkli degisik biseyi ilerleyen zamanlarda alirsiniz :)
Ilk önce Birlikteligini simgeleyen bisey alsaniz bence daha güzel olur.
Ben ilk yüzük almistim Armani den (Kizlar Parmagina filan bakarsa bos olmasin Parmagi diye düsünmüstüm). Tabi ayni düsünceyle oda bana almisti Gümüs bir yüzük.
Deri Bilekliklerde güzel Fossil ´in hatta isimli bile yaptirabilirsin.
Hediye isi cok zor :-) Kolay gelsin

Merhaba,
Anlamlı ve romantik deyince benim aklıma ikinizin puzzle ını yaptırmak ya da şimdi üç boyutlu fotograflarını yapıyorlar küplerin içine o geldi.Başka başka ne olabilir ekstradan ikinizin ilk çıkmaya başladığınız andan bugune tüm fotoğrafları güzel bir şarkıyla slayt gösterisi hazırlayabilir veya hazırlatabilirsin.Dijital fotoğraf çerçeveleri var ya hafızasına fotolarınızı atıp onu hediye edebilirsin böylece hep seni görebilir.Aklıma şimdilik bunlar geldi.1. Yılınız kutlu olsun nice senelere (:

puzzle yapmıstım sevlılıler gununde :))) oda bana slayt hazırlamıstı resımlerımızden olusan romantık bı sarkıylaa o yzden daha zor ısım cnku bı cok sey yaptık dogum gunu yılbası sevgılıler gunu derken hersey bıttı sankı :D:D tesekkur ederım cnm ve yardm ettıgn ıcn saol :)))

Farkli degisik biseyi ilerleyen zamanlarda alirsiniz :)
Ilk önce Birlikteligini simgeleyen bisey alsaniz bence daha güzel olur.
Ben ilk yüzük almistim Armani den (Kizlar Parmagina filan bakarsa bos olmasin Parmagi diye düsünmüstüm). Tabi ayni düsünceyle oda bana almisti Gümüs bir yüzük.
Deri Bilekliklerde güzel Fossil ´in hatta isimli bile yaptirabilirsin.
Hediye isi cok zor :-) Kolay gelsin

aynen malesef cok zorr :( hımm yüzük guzel fıkırr ama ben ılk onun bana almasını beklıorm :P:P bıde cıddı dusunuoruz yakında ınsallah soz fılan olabılır dıee dedık hanı gercek takalm dırek gıbısndenn bı ara konustuk ama seceneklerım arasndaydı buda :))

ya arkadaslar benım evım bı gunluk musaıt olablr bıtek annem ve ben varız ve anneme kızlarla partı yapcaz sen teyzmlerde kal desem kalır aslnda onu eve cagırmak ıstıyorum yatak odasını gullerle doldurp mumlar fılan bıde kucuk kalplı pasta bulursam almayı dusunuorm banyo ve yatak odası aynasına rujla ssevgı sozccuklerı yazmak ıstıorm fılan fılan ama bunu genelde erkekler kıza yapar yaa o yzden ceknıorm komık mı olur yoksa kız olark bunu sevgılıme yapabılırmıyım?

Benim çok yakın bir arkadaşım Kafika diye bi cafede birlikte film izlemişlerdi.Odayı da ona göre düzenliyolar,pastası içeceği falan.Bazen kampanyada oluyor.Çok pahalı değil.Güzel,romantik bir gün yaşayabilirsiniz :34:

Kalpli bir kutu alıp içine bunlardan yaptırıp ekleyebilirsin bence çok hoş bir hediye olur farklı da hem ben de öyle yapıcam çünkü :16::16:

Ya böyle özel şekerlerden:21:

LogoFood - Fotoğraflı Çikolata ve Şekerler

yada bu şekilde özel kurabiyelerden :21:

Yıldönümü | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar

bunlar cok ıyı olur yaa alırım beraber yerız yatakta fılan mum ısıgında :D:D bence guzellmıs pekı bunları nerde bulabılırım? mesela normal pastaneler yapıormu yoksa hedıyelık esyadamı ya da hangı dukkanlarda bulunur bu tarz seyler?

Benim çok yakın bir arkadaşım Kafika diye bi cafede birlikte film izlemişlerdi.Odayı da ona göre düzenliyolar,pastası içeceği falan.Bazen kampanyada oluyor.Çok pahalı değil.Güzel,romantik bir gün yaşayabilirsiniz :34:

aaa harıka olabılır yaa :))) benım evım musaıt ayrıca pekı bunu evdemı yapsam daha ıyı olur dedıgın gıbı cafedemı?

bunlar cok ıyı olur yaa alırım beraber yerız yatakta fılan mum ısıgında :D:D bence guzellmıs pekı bunları nerde bulabılırım? mesela normal pastaneler yapıormu yoksa hedıyelık esyadamı ya da hangı dukkanlarda bulunur bu tarz seyler?

canım fotoğraflı şekerleri internetten sitesinden yaptırıyosun , kurabiyeleri de internetten yaptırıyosun ama yerinden gidip yaptırabilir misin bilmiyorum 1 hafta öncesindne sipariş vermek gerekiyo :21:

Bence cafede yap.Bi oda var sinema perdesi falan.Çok rahat deri koltuklar var,böyle yerlere falan istersen güllerle mumlarla süslüyorlar :21: Pasta yada yemek hangisini istersen servis ediyorlar.İstediğin filmi başbaşa seyrediyorsun.Bence böyle bişey yap.İstersen bunun yanına ufak bi hediyeyle tamamlayabilirsin.Araba meraklısıysa,klasik oyuncak araba alabilirsin. :34:

canım fotoğraflı şekerleri internetten sitesinden yaptırıyosun , kurabiyeleri de internetten yaptırıyosun ama yerinden gidip yaptırabilir misin bilmiyorum 1 hafta öncesindne sipariş vermek gerekiyo :21:

ya ben netten sıparıs veremem hıc anlamıorm bıde ne zamn eve gelır fılan annem gorurse yanarım yanı bana magazası lazm kendım gıdıp sıparıs verebılırm anck ama nerde veya hangı magaza yapıo bunu bılıormusn?

Bence cafede yap.Bi oda var sinema perdesi falan.Çok rahat deri koltuklar var,böyle yerlere falan istersen güllerle mumlarla süslüyorlar :21: Pasta yada yemek hangisini istersen servis ediyorlar.İstediğin filmi başbaşa seyrediyorsun.Bence böyle bişey yap.İstersen bunun yanına ufak bi hediyeyle tamamlayabilirsin.Araba meraklısıysa,klasik oyuncak araba alabilirsin. :34:

ayy supermıssss :D pekı nerde var boyle bısey?

ya ben netten sıparıs veremem hıc anlamıorm bıde ne zamn eve gelır fılan annem gorurse yanarım yanı bana magazası lazm kendım gıdıp sıparıs verebılırm anck ama nerde veya hangı magaza yapıo bunu bılıormusn?

burda iletişim adresleri var canım dükkanlarına gidip bir sor istersen yada gitmeden önce mail at siparişimi gelip alsam diye olur sanırım :31:

iletişim | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar

İletişim
Ece Butik Cookies İstanbul Butik Pasta-Kurabiye: İletişim
http://www.lezzetsiparisi.com/iletisim_formu.asp

Son düzenleyen: Moderatör:
Googlea Kafika yaz çıkar.Orda resimlere bak,telefonla fiyat bile alabilirsin.Fırsat sitelerine düşüyor bazen,indirim kodu veriliyor.Görürsem şayet seni yönlendiririm.:34:

burda iletişim adresleri var canım dükkanlarına gidip bir sor istersen yada gitmeden önce mail at siparişimi gelip alsam diye olur sanırım :31:

iletişim | Mutlu Dükkan - Butik Kurabiye, Cupcake ve Pastalar

İletişim
Ece Butik Cookies İstanbul Butik Pasta-Kurabiye: İletişim
Lezzet Siparişi | Mutlu Anlar Yaratın | İletişim Formu

bacım günaydın,bak bir hediye fikri nerelere ulaştı :52: baya müşteri toplandı,kurabiye işine mi gireydin acebe :52:

bende erkek arkadaşıma sürpriz yapmıştım.Bi kutu hazırlamıştım ona süslü içerisine mukavvadan kalpler kesip kendi el yzımla sözler yazmıştım.Çiçekçiden gül yaprakları alıp koymuştum deniz kabuğuna ismimizi yazıp koymuştum birde çift anahtarlık almıştım kız olanını kutuya erkek olanını ben almıştım bizi simgelesin die.Yanına gittiğimde önce normal oturduk daha sora çıkarıp verdim çok beğenmişti.Sorasında dışarı çıktık gezerken onunla aniden ona bi dk bekle dedim arka mağazada bir fotoğrafçı vardı yanına gitmeden büyük bir çerçeve almıştım 1 gün önce çekildiğimiz resimlerden bir tanesini fotoğrafçıya vermiştim.Çıkartıp çerçeveye koymalarını istemiştim.Hemen resmi alıp geldim ve erkek arkadaşıma vermiştim.Çok şaşrıp çok beğenmişti.Bu tarz bişeyler yapabilrsin fikir amaçlı söyledim.

Back
X