y br doktor aryorum

esmersu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
2
0
arkadaslar,
5 yildir evliyim ve neredeyse 2 yildir hamile kalmak icin dr'a gidiyorum. esimde ve bende herhangi bir sorun yok, butun testler temiz. bu 2 yilda 2 tane dr degistirdim. simdiki gittigim dr'dan da memnunum ama her iki dr'da ayni ilaci ve igneyi verdi. yani heray ayni igne ve ilaci kullaniyorum

dr.sare davutoglu'nun metnini duydum,acaba giden arkadaslar varmi, memnum kaldiniz mi?
tavsiye eder misiniz veya bu konuda baska tavsiye edebileceginiz bir dr var mi?

tsk

arkadaslar,
5 yildir evliyim ve neredeyse 2 yildir hamile kalmak icin dr'a gidiyorum. esimde ve bende herhangi bir sorun yok, butun testler temiz. bu 2 yilda 2 tane dr degistirdim. simdiki gittigim dr'dan da memnunum ama her iki dr'da ayni ilaci ve igneyi verdi. yani heray ayni igne ve ilaci kullaniyorum

dr.sare davutoglu'nun metnini duydum,acaba giden arkadaslar varmi, memnum kaldiniz mi?
tavsiye eder misiniz veya bu konuda baska tavsiye edebileceginiz bir dr var mi?

tsk

mrb canım
öncelikle kendini bu konuda üzme rahat olmaya çalış tüm doktorlarda böyle diyor zaten,vardır onunda bir zamanı.benim doktorum bu konuda gerçekten çok çok iyi bdüzü acıbadem de dr Aylin Tatlıadım eğer sana uygunsa yeri öneririm gerçekten.allah gönlüne göre versin arkadaşım.a.s.

X