- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
tşkler ,siz kullandınızmı.. nasıl kullanıyorsunuz anlatabılırmısınız
tşk ederım cevap için..Emla hicbir ise yaramiyor. Ben yüzüme dermaroller yaptirdigimda emla suruyorlardi ve hicbir sekilde uyusma falan olmamisti. Ayy cok fenaydi. Diğerlerini bilmiyorum tabi..
anladım tşk ederimemla digerlerınden daha iyi onu biliyorum ama o da beklentını karşılar mı onu bilemem
tşk ederım canım cevap içinemladan ben de memnun kalmadım, diğerlerini bilmiyorum
emlayı kullandınmı canım .. anlatabılırmısın..Emla
Anestol hafif
Diğer kremi bilmiyorum..
anladım canım tşk ederim.. peki fiyat hakkında bılgısı olana vaRMI GÜNCEL FİYATI NEDİR EMLANINHic kullanma ihtiyacim olmadi ama,emlayi tercih edeni cok duydum..
Evet canım kullandım Hafif bi acı hissettim öyle sıfır acı olmadı yani sinek ısrığı gibi bir şey hissettim....emlayı kullandınmı canım .. anlatabılırmısın..
Icinde bulabildigin en fazla Lidocaine iceren kremi al. Lidocaine lokal anestezisttir, dis prosedurlerinde de kullanilir uyusturmak icin. Ben Emla'yi cok memnun kalarak kullaniyorum. Lidocaine orani %5. Recetesiz alinabilecek en yuksek oran bu, en azindan benim aldigim ulkelerde. Xylocaine de Lidocaine icerir. Zaten adlari bu yuzden benzer. Emla da. Digerini bilmem, oran hangisinde daha yuksekse onu al. Ilac meselesinde markanin pek onemi yoktur, icerigine bakacaksin. Bu konuda icerik Lidocaine.
ANLADIM CANIM CEVAP İÇİN COK TŞK EDERIMEvet canım kullandım Hafif bi acı hissettim öyle sıfır acı olmadı yani sinek ısrığı gibi bir şey hissettim....
O KADAR COK AĞRI OLUYORKI GENITAL BÖLGEMI 3 GUNDE EPİLAYDIYLE ZOR ALIYORUM.. DAYANILCAK GIBI DEGIL.. ( BANA GORE TABIKI ) TŞKLER CVP ICINemlayi lanet olasica lazeri yaptirirken acidan agladigim icin adam onermisti.yuzumun ust yuzeyi resmen uyusuyordu ama yine de aciyi biraz hissediyorsun.digerlerini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?