• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Xylocaine mi, emla mı,anestol mu ??

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
363
hayırlı akşamlar kızlar.. genital epilasyon için hangısını önerırsınız..saatlerdık araştırıyorum ama kımısı emlayı önermıyor kımısı önerıyor diğerleri hakkında da aynı yorumlar yapılmış.. bu kremlerı kullanan varmı.. hangısını kullanmak gerekir.. birde güncel fıyatları hakında bılgısı olan varmı..

cevap için teşekkürler

Emla hicbir ise yaramiyor. Ben yüzüme dermaroller yaptirdigimda emla suruyorlardi ve hicbir sekilde uyusma falan olmamisti. Ayy cok fenaydi. Diğerlerini bilmiyorum tabi..

emla digerlerınden daha iyi onu biliyorum ama o da beklentını karşılar mı onu bilemem

Icinde bulabildigin en fazla Lidocaine iceren kremi al. Lidocaine lokal anestezisttir, dis prosedurlerinde de kullanilir uyusturmak icin. Ben Emla'yi cok memnun kalarak kullaniyorum. Lidocaine orani %5. Recetesiz alinabilecek en yuksek oran bu, en azindan benim aldigim ulkelerde. Xylocaine de Lidocaine icerir. Zaten adlari bu yuzden benzer. Emla da. Digerini bilmem, oran hangisinde daha yuksekse onu al. Ilac meselesinde markanin pek onemi yoktur, icerigine bakacaksin. Bu konuda icerik Lidocaine.

Icinde bulabildigin en fazla Lidocaine iceren kremi al. Lidocaine lokal anestezisttir, dis prosedurlerinde de kullanilir uyusturmak icin. Ben Emla'yi cok memnun kalarak kullaniyorum. Lidocaine orani %5. Recetesiz alinabilecek en yuksek oran bu, en azindan benim aldigim ulkelerde. Xylocaine de Lidocaine icerir. Zaten adlari bu yuzden benzer. Emla da. Digerini bilmem, oran hangisinde daha yuksekse onu al. Ilac meselesinde markanin pek onemi yoktur, icerigine bakacaksin. Bu konuda icerik Lidocaine.

COK TŞKLER ..ANLADIM..

emlayi lanet olasica lazeri yaptirirken acidan agladigim icin adam onermisti.yuzumun ust yuzeyi resmen uyusuyordu ama yine de aciyi biraz hissediyorsun.digerlerini bilmiyorum

emlayi lanet olasica lazeri yaptirirken acidan agladigim icin adam onermisti.yuzumun ust yuzeyi resmen uyusuyordu ama yine de aciyi biraz hissediyorsun.digerlerini bilmiyorum
O KADAR COK AĞRI OLUYORKI GENITAL BÖLGEMI 3 GUNDE EPİLAYDIYLE ZOR ALIYORUM.. DAYANILCAK GIBI DEGIL.. ( BANA GORE TABIKI ) TŞKLER CVP ICIN

ben emla kullandım ama cok memnun kalmadım.arastırma yaptım bu konuyla ilgili xylocaine alayım dedım ancak artık satmıyolarmıs.onun yerıne eczacı vemcaine verdı spr4ey seklınde bır urun. denedım en azından tamamen uyusturuyordu

Back