Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

canım toğuğu ölçtüm 10 cm bende senin yeşil ayakkabıyı beğendim birde kuru kafalı olan bedeni 38 ise onada talibim takas yapacak olursak. maksat değişiklik olsun :)) kararımızı verip haberleşelim canım..

10 cm çok yüksek yaa .. Bugün birde baktım ben yeni ayakkabı aldım. 38 Numara onda bile parmaklarım boşta senin ayakkabıların numarası kırktı birde bu kadar yüksek topuk ayağım öne kayıpta arkada boşluk oluşturmasın.

O yüzden pek sıcak bakmadım cnm teşekkür ederim ilgin için hayırlı satışlar.

38 40 beden kiyafetlerle yada 40 numara dar kalip ayakabilarla takas yapabilirim

13 sayfamda saclar canim. Cit citdir dilersen kaynaga cevirebilirsin

bu ürünlerimi katie arkadaşım satın almıştır iyi günlerde kullansın

arkadaşlar kışlık urunler ayakkabılar vs 13.sayfamdadır. kalan yazlıklarım ise aşağıdadır

isteyene uygun fiyatlara vericem arkadaşlar ..

xl deposunu kapatmak istiyorum çok uygun fiyatlara bırakıcam

canım benden beğendiğin var mı ben polar sabahlık beğendim ama diğer beğendiklerim maşallah satılmış olsun sevindim
Ayak bedenim şuan 39 a tatkın gibi ama 40 büyük olur yoksa hepsi çok güzeller

canım benden beğendiğin var mı ben polar sabahlık beğendim ama diğer beğendiklerim maşallah satılmış olsun sevindim
Ayak bedenim şuan 39 a tatkın gibi ama 40 büyük olur yoksa hepsi çok güzeller
canım ya bende kafama göre bişey bulamadım açıkçası yoksa bende sana mesaj atacaktım. olursa sabahlıkla takas yaparız sorun yok.

Nbb sabahlik satilmistir. Arkadasima hayirli olsun..

Kisliklardan koton triko yelek ve defacto pantolon satilmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…