Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

Peki bunlari kaca birakacaksin bana?

yazlıklardan keten şort, adil ışık penye, colezone penye, kot şort ve mavinin kot etek Nicole arkadaşıma satılmıştır. hediye olarak da beyaz triko bolerosu gönderilecektir. iyi günlerde kullansın

yazlıklardan keten şort, adil ışık penye, colezone penye, kot şort ve mavinin kot etek Nicole arkadaşıma satılmıştır. hediye olarak da beyaz triko bolerosu gönderilecektir. iyi günlerde kullansın

Canim benim cok tesekkurler...ilgin ve samimiyetin bi harika..tekrar gorusmek uzere :))

Saol canim umarim bu urunleride elbiseyi begendigin kadar begenirsin

Kot etegi kac kg iken giyiyordun cnm bide dizde mi daha mi kisa

Amin insallah canim. ))kot etek dun gece satildi canim

Koy etegin ustunde kot sort var onun basen ve belini olcebilirmisin rica etsem cnm bide bej rengi bir triko var kisa kol olur mu acaba bana

Canim bunlar dun aksam satildi. Eger triko dedigin bolero ise o da gitti ne yazikki

Merhaba hayırlı satışlar cnm

Şu burnu kapalı topuklu botlar takas düşünürmüsün cnm düşünürsen konum;

Kalanlar 23. sayafan itibaren cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694842

canım senin sayfana baktım şimdi bir yeşil ayakkabı beğendim ama onlar plaj ayakkabımı yoksa normalmi dir birde mudo kapşonlu s beden ben 38 bedenim olurmu acaba birde bunların kullanım durumunu bildirirsen takas yapabiliriz botlarla

Plaj ayakkabısı değil cnm normal babet hiç giyilmediler 40 numaradır. Mudo kapşonlunun ölçüleri koltuk altından en 36 cm koltuk altından boy bel bitiş 40 cm

Plaj ayakkabısı değil cnm normal babet hiç giyilmediler 40 numaradır. Mudo kapşonlunun ölçüleri koltuk altından en 36 cm koltuk altından boy bel bitiş 40 cm

mudo çok darmış ya tüh onun yerine ne baksam birde önü kurukafalı penye duruyormu canım

mudo çok darmış ya tüh onun yerine ne baksam birde önü kurukafalı penye duruyormu canım

24. sayfadakile dahil gerisi duruyor cnm.. İyi parçalarım vardı. Hep başta satıldılar. Kurukafalıda duruyor. Sen 38 bedenmişsin benim genel kıyafetler sana olur bunlar arkadaşımın gardrobundan çıkardıklarım yoksa ben 46 48 arası giyiyorum. Senin kıyafetlerde güzel beğendim ama bedenime uygun değil benim sadece o ayakkabılar ilgimi çekti. Bana topunun kaç cm olduğunu yazarmısın.

Başka beğendiğin mallarda varsa sen yaz bana ayarlarız birşeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…