canım: senin beğendiklerin sana tam olacağını düşünüyorum. ayrıntılarını aşağıya yazıyorumki aynı ürünler mi yanlışlık olmasın diye.
3-keten şort 44-46 gibi bedeni rahat olur
7-adil ışık penye l beden rahat olur
10-colezıone penye çok şık olur :))
11-diz hizası likralı kot şort uyar,
12-mavinin kotu basen 108 cm ama likralı bence olur.
yazlıklardan keten şort, adil ışık penye, colezone penye, kot şort ve mavinin kot etek Nicole arkadaşıma satılmıştır. hediye olarak da beyaz triko bolerosu gönderilecektir. iyi günlerde kullansın
yazlıklar..
Eki Görüntüle 991623 Eki Görüntüle 991624 Eki Görüntüle 991625 Eki Görüntüle 991626 Eki Görüntüle 991627 Eki Görüntüle 991628 Eki Görüntüle 991629 Eki Görüntüle 991630 Eki Görüntüle 991631 Eki Görüntüle 991632 Eki Görüntüle 991633 Eki Görüntüle 991634 Eki Görüntüle 991635 Eki Görüntüle 991636 Eki Görüntüle 991636 Eki Görüntüle 991637
takas düşünüomusun cnm
Olabilir ama ben buyuk beden degilim artik 38 giyiniyorum.
Kot etegi kac kg iken giyiyordun cnm bide dizde mi daha mi kisa
Amin insallah canim. ))kot etek dun gece satildi canim
yazlıklardan keten şort, adil ışık penye, colezone penye, kot şort ve mavinin kot etek Nicole arkadaşıma satılmıştır. hediye olarak da beyaz triko bolerosu gönderilecektir. iyi günlerde kullansın
Canim bunlar dun aksam satildi. Eger triko dedigin bolero ise o da gitti ne yazikki
Koy etegin ustunde kot sort var onun basen ve belini olcebilirmisin rica etsem cnm bide bej rengi bir triko var kisa kol olur mu acaba bana
Merhaba hayırlı satışlar cnm
Şu burnu kapalı topuklu botlar takas düşünürmüsün cnm düşünürsen konum;
Kalanlar 23. sayafan itibaren cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694842
Cnm satilanlara satildi yazsan
canım senin sayfana baktım şimdi bir yeşil ayakkabı beğendim ama onlar plaj ayakkabımı yoksa normalmi dir birde mudo kapşonlu s beden ben 38 bedenim olurmu acaba birde bunların kullanım durumunu bildirirsen takas yapabiliriz botlarla
Plaj ayakkabısı değil cnm normal babet hiç giyilmediler 40 numaradır. Mudo kapşonlunun ölçüleri koltuk altından en 36 cm koltuk altından boy bel bitiş 40 cm
mudo çok darmış ya tüh onun yerine ne baksam birde önü kurukafalı penye duruyormu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?