Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet arkadaşlar bu hapı kullanan var mı aranızda nasıl etkiler yaptı size?4 aydır kullanıyorum 1 bide yarım yani 45 mg oluyor iyi mi geldi anlaya mıyorum kullanan arkadaşlar varsa sizlerden memnun kalıp kalmadığınızı öğrenmek istiyorum
Evet arkadaşlar bu hapı kullanan var mı aranızda nasıl etkiler yaptı size?4 aydır kullanıyorum 1 bide yarım yani 45 mg oluyor iyi mi geldi anlaya mıyorum kullanan arkadaşlar varsa sizlerden memnun kalıp kalmadığınızı öğrenmek istiyorum
canım ben kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır . faydasını gördüm evt bende panik atak vardı çarpıntı iç sıkıntısı kendimi panik atakta kontrol edemiyordum neyse ki bu ilaçla atlatmaya çalıştım birazda iradem zayıftır korkak biriyimdir yapı olarakta. fakat artık içmek istemiyorum 3 günde filan almaya başladım son 1 yıldır şimdilerde yarım yarım alıyorum arayı açtığımda kafam sersem gibi oluyor . demekki bağımlılık etkisi yapmış die düşünüyorum
Öncelikle geçmiş olsun bende xetanor 20mg kullanıyorum 9 aydır
Bende kaygı bozukluğu varmış ama kullandığım sürece çok iyiyim faydasını gördüm
umarım tedavimizi olup bırakabiliriz
geçmiş olsun hepimize arkadaşlar bende zetanorun jeneriği olan paxera 20 mg kullanıyorum. yani muadiller. güzel bi ilaç iştahınıza sahip çıkın sadece ben baya kg aldım vermeye çalışıyorum ama zor görünüyor