• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Xanax" kullananlar bakarmısınız lütfen!!

kinderr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
364
23
18
34
Konya
Arkadaşlar aranızda panik bozukluğu için "xanax" kullananlar var mı?

Bu uçuşumda panik atak krizini baya ağır yaşadığım için doktorum xanax önermişti.

Yarın iki uçuşum var, şuan test amaçlı ilacı içtim ne olacak diye bekliyorum.

Sizler nasıl kullandınız etkisini nekadar sürede gördünüz ve etkisi nekadar sürdü.

Arkadaşlar aranızda panik bozukluğu için "xanax" kullananlar var mı?

Bu uçuşumda panik atak krizini baya ağır yaşadığım için doktorum xanax önermişti.

Yarın iki uçuşum var, şuan test amaçlı ilacı içtim ne olacak diye bekliyorum.

Sizler nasıl kullandınız etkisini nekadar sürede gördünüz ve etkisi nekadar sürdü.​
Xanax dr tavsiyesi ile baslanir. Yesil recetelidir.duzenli kullandiginda problem neyse gittikce azalır. Dr dozu azaltarak biraktirir.bagimli olmazsin sadece hastaligin gecer ve kendin hissedersin.ama dr ne dedi ise yap dozunu aşma. Ben kullaniyorum faydasini gordum.ikinci kutuya gectim.0.5 mg sabah yarim akşam yarim aliyorum tedavi ediyor.bir iki gun kullanmakla tedavi etmez en az 10 hafta da iyilesme oluyor.ben kullaniyorum ve gittikce iyi oldum.işe yaradi.bagimlilik falan yapmaz tedavi olursun ve dozu düşürüp birakirsin.gecmis olsun.

dr bana yazmıştı ben 3 tab içebildim yarım yarım 6 gün sürdü bırakmıştım sonra. korkulacak bir ilaç değil ruh gibi yapıyo sadece

Back