• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

XANAX kullanananız veya önceden kullandım diyen arkadaşlar!!

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
Arkadaşlar doktor bana Xanax'ı yazdı 0.5 mg olanını yalnız ben sonra öğrendim ki bu ilaç pekte hoş bir ilaç değilmiş çoğu ülkede yasaklanmış ve sicile işleme gibi bir olay varmış.Çok üzüldüm.Yani bu çok kötü bir şey birde bu ilaç uyuşturucu niteliğindeymiş bildiğiniz uyuşturucu olarakta içenler varmış.Ayrıca çevremdeki daha önce bu ilacı kullanmış kimseler bu ilacın beyin fonksiyonlarını düşürdüğünü söylüyorlar.Daha önce kullanan arkadaşlar veya halen kullanan arkadaşlar varsa birbirimizi bilgilendirelim lütfen.İyi bir şey değilse mutlak uzak duralımm.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

:18::18: mbr canım bende kullandım daha önce bende de panik bozukluk ve kaygı var.. evet beni de kötü etkiledi suan kullnmıyorum.

:18::18: mbr canım bende kullandım daha önce bende de panik bozukluk ve kaygı var.. evet beni de kötü etkiledi suan kullnmıyorum.

kötü etkisi maalesef ki var ama işe yaradığını da söylemeliyim bağımlılık yaptığı konusunda da %100 eminim ama işte bu ilaç bir şekilde huzurlu hissetmemi sağlıyor :'(

Back