XANAX içenler yada içmeyip yanında bulunduranlar!

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.045
836
123
Ben yaklaşık 3 yıldır falan panik atak ile uğraşıyorum paxil 20 mgiçiyordum şimdi cymbalta verdi doktorum paxil hamilelikte riskli gruba giriyormuş bende bi hamilelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalıkken...sonrasında tekrar paxil içmek istemedim cymbalta 60 mg içmeye başladım.bu arada kötü olduğunda xanax yarım içsen yeter acile gitmene gerek yok dedi doktorum.ve ben o gün bugündür yaklaşık 1 yıldır falan xanax ı yanıma almadan çıkamıyorum.içmesemde yanmda bulunduruyorum çnkü insan içinde rezil olmaktan bayılmaktan kendimi kaybediceğimden korkuyorum...benim gibi olan varmı aranızda?

Nasil bi atak geciriyosun ? Xanax ben icmistim ama bidaha asla icmem insani cok kotu yapiyor bitkisel hayatta gibi oluyosun hayattan tad almiyosun bence hic icme

Sadece çarpıntım çok olduğu zaman dayanamıcak gibi olduğumda dışardayken içiyorum..onun dışında evdeysem içmiyorum geçmesini bekliyorum...zaten sıkıntım hep dışarda kalabalıkta...iNsanlardan çekiniyorum rezil olmaktan küçük düşmekten...sanki kalabalıkta bayılıcakmış gibi oluyorum...sen şuanda herhangi bi ilaç içiyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…