X-ir Acik Parfum

Ben iksir diye bir siteden aldim gayet guzel kokusu.kaliciligi 4 5 saat gibi. Bir arkadaşta bellman store diye bir parfumeriden parfum aldigini cok kalici ve guzel oldugunu soyledi. Hic denediniz mi?

yok hiç duymamıştım ben genelde internetten almıyorum. (sadece parfumevi sitesinden alıyorum) iksir sitesini gördüm ama bu değişik x-ir diye yazmışlar dükkan sinek avlıyordu girip bakmaya cesaret edemedim. bellman ı da görmedim hiç.

merhaba arkadaslar Izmir’de oturuyorum buraya x-ir parfum acilmis ama internette ne bir bilgi ne bir yorum var. sizler gorup denediniz mi hic? Bugun gidip denemeyi dusunuyorum bildigim bir kokuyu. Fiyatini da soracagim.
Canım İzmir'de Yaşıyorsan eğer ki Qlife parfümü dene belki kullanmışsındır biliyorsundur ama söylemek istedim q Life orijinalini çok benziyormuş Genelde öyle diyorlar

Canım İzmir'de Yaşıyorsan eğer ki Qlife parfümü dene belki kullanmışsındır biliyorsundur ama söylemek istedim q Life orijinalini çok benziyormuş Genelde öyle diyorlar
evet izmirdeyim qlife denedim ama orjinallerini bilmediğim için bilemiyorum benziyor mu. çok fazla yorum yok o markaya dair maalesef. ben wish, 212 vip ve good girl almıştım. 212 vip biraz ağır ve kadınsı geldi bana. wishte de paçuli kokusu aldım keskin bir tatlılık vardı o yüzden beğenmedim. yani markadan değil de kokudan diye düşünüyorum. good girl de mesela davidde, eyfelde, diğer markalarda kokladıklarım gibiydi. eyfelden çok daha iyiydi davidle aynı sayılırdı. ama yine de kokuyu beğenmedim bana çok fazla hindistan cevizli gibi kokuyor ama içinde hindistan cevizi notası yok o yüzden bir ara verdim qlife a. çok fazla parfümü de yok listesi kısa. ama tekrar alır mıyım alırım.
bir de ironic var burda ama 50ml 40 tl. o da benziyor dp tarzında kalitesi var ama pahalı geldi. listesi de yine kısa.

Sansiro da çok beğeniyorlar canım sen sansiro denedin mi hiç Ben sansiro markası deneyemedim İstanbul'da yaşıyorum ve benim bulunduğum semtlere çok uzak semtlerde satılıyor Eğer çevrende varsa sansiro you Onu da öneririm

sanırım onu da denedim ama çoook öncedenn ama kullanamamıştım onları da. o zamandan beri hiç görmedim etrafta ama vardır yakınlarda ben dikkat etmemişimdir. sansiro ve ixora tekrar şans vermek istiyorum aslında da şu sıralar parfüm alımını durdurdum tüm markaları sömürdüm anlayacağın

Ben sansiro ixora Denemedim denemeyi düşünüyorum ama bir de merak ettim Çok övülen bir marka var ki Athena parfüm Athena parfümü çok merak ediyorum ama deneme fırsatı bulamadım henüz Royal parfüm denedim O da çok kalıcı

royal bilmiyorum athena duydum ama burada yok sanırım. sansiro ixora belki internet satışı vardır? ben uzun zaman önce kullandım o yüzden baya değişmiş olabilir. fırsatın olursa dene derim. ben de görürsem ben de denerim kokuları senin için :)
ya ben genelde hepsini birbirine benzettiğim için pek önemsemiyorum. orjinalini de bilmiyorum zaten deneyip beğendiğimi alıyorum. gelirim falan olsa denerdim tabi internetten alırdım şehir değiştirecek halim yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…