www.servisnerede.com

bisikletci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
2
0
86
Bursa
Merhaba,
Yeni şehir değiştirmiş bir bayan olarak, taşınanlar çok iyi bilir yeniden yerleşmek ve evinizi dekore etmek hem çok keyifli hem de oldukça yorucudur.Ancak eşiniziden evdeki cihazlar ve minik onarımlar konusunda destek alamıyorsanız yandınız.Aynı benim gibi:).Onca yoldan sonra bozulan aletler cabası.Hem tamir ettirmek hem de montaj yaptırmak için tek tek cihazların servislerini aramaktan helak olmuşken, çok sevdiğim bir arkadaşımdan gelen bir mail beni önce heyecanlandırdı sonra interneti abuk subuk herşeyi kullanan ama insanların(kadınların desek daha doğru) internetten duyabileceği ihtiyaçlarını gözardı eden erkek egemen firmaların vurdum duymazlığı nedeniyle çıldırttı. Gelen yazı- Türkiye'nin ilk ve tek SERVİS ve TAMİRCİ rehberi. www.servisnerede.com hakkında detaylı bilgiler içeriyordu. Açıkçası çok hoşuma gitti. Sitenin adını okuyunca vaybe dedim, demek ki aslında internette faydalı bişeyler de oluyormuş, hem www.servisnerede.com hem de kadınlarkulubu gibi.
Taşınma faslı sonunda servis veya tamirci arayacaklara duyurmak isterim :)))
Sevgilerimle
Duygu

Yanlış bişey mi yazdım acaba, anlayamadım.ama önemli değil çünkü site benim değil:))
Aynı arkadaşım daha önce hiç internet ve forum siteleriyle işim olmazken sürekli bana burdan bişeyler anlatırdı, onun sayesinde burdayım.Okudukça pek çok şey paylaşıldığını ve yalnız olmadığımı hissediyorum.Sizce bu tavsiye de ilginç mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…