jelib10_ Mavi Rüya Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 126 0 4 Ağustos 2011 Konu Sahibi jelib10_ #1 Arkadaslar gecen hafta cuma lenslerımı wrlensten sıparıs ettım 5 gun sonra maıl attılar yollandı dıye . Acaba wrlensten alan varsa kac gunde geldi merak ediyorumda gecıktıler hala gelmedıler 1 hafta oldu..??
Arkadaslar gecen hafta cuma lenslerımı wrlensten sıparıs ettım 5 gun sonra maıl attılar yollandı dıye . Acaba wrlensten alan varsa kac gunde geldi merak ediyorumda gecıktıler hala gelmedıler 1 hafta oldu..??
I impulse Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2007 75 1 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi jelib10_ #2 benim lenslerimin gelmesi 45 günü bulmuştu. lensler geliyor ama çok geç geliyor.
jelib10_ Mavi Rüya Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 126 0 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi jelib10_ #3 impulse .!.: benim lenslerimin gelmesi 45 günü bulmuştu. lensler geliyor ama çok geç geliyor. Genişletmek için tıkla... Hadi yaa o kadar geç mi geliyor yaa Aman tanrım 45 gün nasıl olur ya ben dayanamam. Ptt ile mi gelmişti canım gerci sadece tek bır kargo secenegı var ama... Ne zaman almıstın pekı yakınlardamı ??
impulse .!.: benim lenslerimin gelmesi 45 günü bulmuştu. lensler geliyor ama çok geç geliyor. Genişletmek için tıkla... Hadi yaa o kadar geç mi geliyor yaa Aman tanrım 45 gün nasıl olur ya ben dayanamam. Ptt ile mi gelmişti canım gerci sadece tek bır kargo secenegı var ama... Ne zaman almıstın pekı yakınlardamı ??