Cilt Bakımı Ürünleri Wonderlift kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hanende

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
10
0
Arkadaşlar merhaba internette 60 sn.de kırışıklıkları yokettiği söylenen bi krem var Wonderlift bu krem hakkında bilgisi olan ya da kullanan varsa ve burada paylaşırsa hepimiz bilgi sahibi oluruz

bende bu kremi araştırıyorum,ambalaj içeriği 4 ml. imiş,bu miktar için 99 tl. biraz pahalı ama vidyosundaki kadar etkiliyse değer,kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa mutlu oluruz.

özel günler için en azından denemek istiyorum ben de ama cilde zararı falan varsa kullanmam tabi ki de

bende bu kremi araştırıyorum,ambalaj içeriği 4 ml. imiş,bu miktar için 99 tl. biraz pahalı ama vidyosundaki kadar etkiliyse değer,kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa mutlu oluruz.

Sevgili Suuhan, ürünün sitesinde Wonderlift, 29,7 ml ' tüp diye yazıyor.

Bence 60 sn. de hücre canlandırmak imkansız, en az bir ay her sabah kullanılması gerekirmiş sonucu görmek için, hani 60 sn. de 15 yaş gençleştiriyordu?

merhaba kızlar. açıkcası ben bu ürünü 20 gün önce filan gördüm internette wonderlift.net ti sanırım sitenin adı sipariş verdim 15 gündür filan kullanıyorum. 60 saniye etkisini tam olarak tutturamadım genelde 1-2 dakika sürdüğüde oluyor fakat nasıl oluyor anlamadım gerçekten kırışıklıklar yok oluyor. yanlız şöyle birşey söyleyebilirim ürün kullandıkça kırışıklıklarda daha da azalma hissediyorum. ilk günki kadar yoğun değil.. artık dedikleri gibi kalıcı bir etki bırakırmı bırakmaz mı onu bittiğinde yazarım

Selamlar arkadaşlar.Ben de bu ürünü çok merak ediyorum.Kullananların deneyimlerini bizimle paylaşmasını rica edeceğim.Teşekkürler.

Sevgili Eda, siz 15 gündür kullandığınıza göre bir fikir edinmiş olmalısınız.
İddia ettikleri sonucu veriyorsa, 60 sn. değil, 60 dakika da beklenir, ancak çok derinleşmiş çizgilerde etkisi var mı acaba?
Göz altına da kullanılabiliyor mu?

bende araştırdım bir ay düzenli kullanırsanız tamamen kırışıklıkları gideriyor diyorlar ama ben yıllarca biçok krem kullandım genelde leke kremleri o kadar reklama rağmen hiçbirinin anlatıldığı gibi bir etkisini göremedim. Bu krem hakkındada şüpheliyim artık bunları para tuzağından başka bir şey görmüyorum ama bir bayan olarakta denemekten kendimi alıkoyamıyorum.Bu kremi kullanan arkadaş tamamen bitirince yorumunu bekliyorum.Ondan sonra deneyeceğim. bu arada kızlar lekelerle ilgili kesin sonuç aldığınız bi ürün veya yöntem varsa sevinirim.

ben bir kaçyıldır sadece göz altıma kullanıyorum bazen beyaz yumurtanın kurumuş hali gbi iz bırkakıyor yinede memnunum sürerken mutlaka ıslak pamuk gezdirin.

merhaba herkese Wonderlift Krklk Giderici | Sipari Ve Bilgi iin 444 23 79 diye bi siteden ürünü satın aldım satın alma işleminden sonra ürün ertesi gün elime ulaştı, ilk gün kullanabilmek için sabırsızlıkla beklediğim ürünü gece yemeğe çıkarken sürdüm 8 saat etkisini göremesemde 6 saat muhteşem bir yüz hatlarına sahip oldum. Hikaye gibi sizinle paylaşmak istedim. gerçekten başarılı bir ürün.

bir süre daha kullanıp gözlemlerini tekrar paylaşırsan çok seviniriz canım,sağol şimdiden :KK52:

arkadaşlar çok merak ediyorum,kullananlar nasıl memnun musunuz?Acaba yan etkisi var mıdır?Yani ürünün herhangi bir onayı yok bu beni düşündürüyor.Güzelleşelim derken cildimizden olmayalım

arkadaşlar hiç bir zaman bu tür siteler aracılığıyla satılan ürünler fayda sağlamaz. bunu unutmayın. üstelik nasıl ki göğüs büyütücü kremlerin göğüs kanseri, zayıflatıcı hapların bağışıklık sistemini bozma ve hatta kalp krizi, pembe maske diye satılan uyduruk ve ne olduğu belirsiz kimyasalların maskelerin cilt kanseri ve benzeri riskleri varsa, bu krem ya da serum da aynı riski taşıyor. eczanede satılmayan hiç bir şeyi almayoın, aldanmayın. inanın ünlüler böyle şeylerle güzelleşmiyor. o masallara kanmayın. şu anda da sitede reklam yapan insanlar var ve de artacak. bu sitede pembe maske için de aynı şeyleri yapmışlardı. fake sahte hesaplar açıp burada olumlu yorumlar yazmışlardı. sonuç fiyasko tabi.
elbette cilde ne sürerseniz işe yarama ihtimali var. düşünün ki her gün nemlendirici sürüyorsunuz, bunun ne zararı var.
bu tür ürünlerde de başlarda cilde olumlu etki edecek maddeler olabilir. ancak bir kırışıklık bu kadar ucuza geçecek bir şey mi? hayır arkadaşlar. sonra cilt kanseri olursunuz belki daha kötüsü bile olur. lütfen araştırmadan hiç bir şey almayın. hele de internetten böyle dandik sitelerden hiç almayın.

bu arada, 15 yıl gençleşmek istiyorsanız, bunun uzun süreli bir aşamayla düzenli bakımla olacağını unutmayın. cildinizi bebeğiniz gibi düşünün, bebeğinize ne kadar ilgi gösterirseniz o da o kadar iyi gelişir. bu arada bebeğinize ne olduğu belirsiz bir krem sürer miydiniz? bunu da düşünün. her şey ilgi ister..cilt de böyle, hayat da böyle..

ve güzel bir tavsiye: düzenli peeling yapın. ve bepanthen gibi zararsız bir krem kullanın.

tabi illaki kendimi yavaştan yavaştan zehirlemek istiyorum diyorsanız da karar sizin.

arkadaşlar hiç bir zaman bu tür siteler aracılığıyla satılan ürünler fayda sağlamaz. bunu unutmayın. üstelik nasıl ki göğüs büyütücü kremlerin göğüs kanseri, zayıflatıcı hapların bağışıklık sistemini bozma ve hatta kalp krizi, pembe maske diye satılan uyduruk ve ne olduğu belirsiz kimyasalların maskelerin cilt kanseri ve benzeri riskleri varsa, bu krem ya da serum da aynı riski taşıyor. eczanede satılmayan hiç bir şeyi almayoın, aldanmayın. inanın ünlüler böyle şeylerle güzelleşmiyor. o masallara kanmayın. şu anda da sitede reklam yapan insanlar var ve de artacak. bu sitede pembe maske için de aynı şeyleri yapmışlardı. fake sahte hesaplar açıp burada olumlu yorumlar yazmışlardı. sonuç fiyasko tabi.
elbette cilde ne sürerseniz işe yarama ihtimali var. düşünün ki her gün nemlendirici sürüyorsunuz, bunun ne zararı var.
bu tür ürünlerde de başlarda cilde olumlu etki edecek maddeler olabilir. ancak bir kırışıklık bu kadar ucuza geçecek bir şey mi? hayır arkadaşlar. sonra cilt kanseri olursunuz belki daha kötüsü bile olur. lütfen araştırmadan hiç bir şey almayın. hele de internetten böyle dandik sitelerden hiç almayın.

bu arada, 15 yıl gençleşmek istiyorsanız, bunun uzun süreli bir aşamayla düzenli bakımla olacağını unutmayın. cildinizi bebeğiniz gibi düşünün, bebeğinize ne kadar ilgi gösterirseniz o da o kadar iyi gelişir. bu arada bebeğinize ne olduğu belirsiz bir krem sürer miydiniz? bunu da düşünün. her şey ilgi ister..cilt de böyle, hayat da böyle..

ve güzel bir tavsiye: düzenli peeling yapın. ve bepanthen gibi zararsız bir krem kullanın.

tabi illaki kendimi yavaştan yavaştan zehirlemek istiyorum diyorsanız da karar sizin.

burda reklam amaçlı üyeliklerle yazılann şeyleri farkettimm..zatenn mesaj sayıları mesaj içeriklerii hepp böle ürünler için olan kişilerr...inandırıcılığı yok.....bencede kanmayalaımm....doğru söze hacet yok

kızlar bu üründe bi sakatlık var bence çünkü oradaki video başka bir siteye ait.oradaki videodaki adam türk değil bir ingiliz.ürünün kullanıldığı videonun orjinali epilift adında bir firmaya ait.yani orada ürünü sürerken ne olduğunu göstermiyor.orjinal ürün epilift com dadır.bilginize.kandırılmayın

X