Bebek İkinci El wollex florıda bebek arabası en uygun

SSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
34
0
Wollex Florida Flamingo City Life Bebek Arabas (Mavi) | ocuk Tekerlekli Sandalyesi | Wollex | wollex, florida flamingo cty lfe bebek arabas, bebek arabasi wollex bebek arabas | tekerlekli sandalye fiyatlar, akl sandalye, tekerlekli akl sandalye, mind

http://www.wollexbebek.com/ftp_dosyalar/flordia_kullanma_klavuzu_1.pdf

Linktekı bebek arabasının aynısı mavi olandan bebegım henuz 8 aylık ve sadece avmlerde kullandım hıcbır sorunu yok ıstersenız resım atabılırım bızım otomobılımızın bagajı cok kucuk oldugu ıcın mecburıyetden satıp yerıne baston puset alacagım. 350 tlye kampanyadan aldım şuan ınternetde daha pahalı goruyorum 200 TL ye satacagım.

Etrafında dönebilen anne yada baba (sürücü) bardaklık bölümü....
4 Kademeli ayarlanabilen tam yatabilen sırt dayanağı
Ana kucağı bölümü tamamen çıkartılabilinir ve arabadan bağımsız olarak kullanılabilir. Uzun süreli saklamalarda ve bebeğiniz
uyuduğunda çok idealdir.
Çok kullanışlı geniş alışveriş pazar sepeti
Tüm tekerleklere özel ayrı frenleme sistemi....
Etrafında dönebilen, pürüzlü zeminler düz sürüş sağlamak için kilitlenebilir ve şok emici amortisor sistemli ön tekerlekler...
Çift Yönlü Kullanılabilme Özelliği
Geniş Şemsiye Özellikli Tente
Hem çocukların oyuncaklarını yiyecekleri koyabilecekleri ön tepsi hem de ana kucağı taşıma kolu...
EN1888 ve diğer birçok akredite kuruluşlardan alınan ödüller..
Katlandığında dik ve desteksiz ayakta durur.
AYRICA BESIK GIBI SALLANMA OZELLIGI VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…