• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

wish of love

bence süper bir seçim.çok güzel kokuyor,ben çok sevdim günlük kulanımiçin ideal. güle güle kullan canım inşallah memnum kalırsın.

Kalıcı değil, çünkü EDP değil EDT. Her EDT ne kadar kalıcıysa bu da o kadar kalıcı yani :) ama sana şunu diyebilirim ki hayatımda kokladığım en güzel yaz kokusu budur.

bende kullandım wish of love çok hafif çok tatlı bi koku bi kaç üstümden kokusu çıkmadı ama dediğim gibi yoğun bir koku deil insanların çok yaklaşması lazım kokuyu hissetmesi için.koku güzel ama ben daha yoğun kokuları seviyorum şimdi avon incandessence ve little black dress 30 ml olanlarından aldım mart kataloğunda incandessence çok kalıcı yoğun bi koku onu tavsiye ederim.little black dress çok fazla hoşuma gitmedi.perceive de süper

kızlar bende kullandım wish of love ı çok fazla kalıcı değil belki ama ben nedense vazgeçemiyorum bundan. dönem dönem alıyorum çok seksi bir hava veriyor kim ne derse desin sabun gibi de kokmuyor ayrıca:80:

Back