Wish of Love benzeri kalıcı parfüm?

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
Meraba arkadaşlar. Koku beğenmekte çok zorlanıyorum en son miss dior cherie aldım dp den çok kalıcı şeker bir koku ama çok kalıcı bütün gün üstümden boynumdan çıkmıyor kokusu ve bi süre sonra midemi bulandırdı ağır kokuları kullanamıyorum. Wish of love'ı çok beğenirim erkek arkadaşımda çok beğendi bunun gibi ama kalıcı bir koku istiyorum. Davidoff echo veya Escada sexy graffiti bunun gibi mi? Ya da tavsiye edebileceğiniz bir koku var mı wish of love'a yakın???

slm canım,öncelikle şunu söylemek istiyorum her parfüm herkeste aynı kokmuyor malesef,bende şu anda wish of love kullanıyorum hatta bitmek üzere,alırken çok beğenerek aldım arkadaşımda çok güzel kokuyordu,ama bende aynı şekilde olmadı,hem kalıcı değil bana göre hemde çok ağır kokuyor,eşimde beğenmedi bideherkesin teni farklı tabi,ben sana LİTTLE BLACK DRESS i öneririm.daha önce kullandım hem çok kalıcıydı hemde tendede çok güzel kokuyordu,hatta tekrar alıcam,birde TODAY var ama henüz kullanmadım sadece arkadaşlarımdan biliyordu hafif ve kalıcı...
umarım fikir verebilmişimdir :)

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öncelikle canım. Ben little black dress kullandm tenim buğday olduğu için güzel kaldırdı kokuyu ama çok önceden kullanmıştım bir dahada kullanmayı düşünmedim. Avonda beğendiğim tek parfüm wish of love. Ama hiççç kalıcı değil bu da. Ve erkek arkadaşım genelde şekerli kokuları beğenir bende şekerli kullanamam ağır parfüm kullanamam kaç tane parfüm kenarda duruyor kullanamıyorum diye erkek arkadaşım ilk defa ağır olmayan bir parfüm beğendi o da wish of love. Ama kalıcı olmaması sıkıntı ben kendi kokumu alabilmek isterim ara ara bunda hiç kokmuyor bir saatte uçuyor. DP de davidoff echo koklamıştım meyveliydi hafifti ve kalıcıydı akşama kadar bileğimde kalmıştı. Birde sexy graffiti var şeftali kokusu diyorlar. O olabilir mi çok ağır olmayan tatlı meyve kokusu... Bir türlü kokumu bulamıyorum. Hafif meyveli tatlı bir koku istiyorum. Buna öneriniz var mı??

tam benimde bugün düşündüğüm konuyu açmışsın :) bende wish of love yazın kullanıyorum ama hemen uçup gidiyor littleblack dress kışın neysede yazın sıcakta bana çok ağır geliyor bende bulamadım hafif kalıcı bir koku

Yarın ben dp den yine davidoff echo ve sexy graffitinin kokusuna bakıcam kadınada sorucam wish of love gibi hafif tatlı meyveli ama kalıcı bir koku var mı diye canım.. Yorumlarımı yazarım sana inşallah aradığımızı buluruz. :/

kızlar katılıyorum size wish of love hiç kalıcı değil,ayrıca little black dresste kışın güzel yazın ağır kaçıyor,bende kendi kokumu duymayı isterim ama henüz o kadar etkili bir parfüm bulamadım,önerilerinizi bende bekliyorum,takip edicem,birde şu sorun var her parfüm herkeste aynı kokmuyor

Wish of love ı kaç sene kullandım sevgilim o kokuya hayran kalmştı bende .. son zamanlarda değiştirdim sıkılmıştım hiç bi koku bunun yerini tutmaz

britney fantasy seker kokusudur cok seviyorum..emotion fresh bouquette hafifdir

Son düzenleme:
Davidoff echo wish'e en benzer kokuydu arkadaşlar denedim aldım. Birebir aynısı değil ama çokk benzeri. Wish'ten kalıcı en azından.. Orjinal değil dp den aldım buarada..

Bir de 8çarpı4 üm break free diye pembe bir şişesi var deodorant. O da cok güzel meyveli çiçekli kokuyor wish of love gibi

bence echo daha çok çiçek kokuyor gibi geldi genede dene istersen herkesin algısı ve zevki farklı sonuçta.nina ricci nina müthiş bir meyve ve çiçek karışımı gayet doğal tenimmiş gibi kokan missler gibi bir parfüm mutlaka denemelisin bende severdim wishi fakat nina felaket biişii hım bu arada dp de çok iyi nina.

Wish of love'ı bu kadar sevdiysen doldurmasını alabilirsin. Ayrıca avon windscape'i öneririm hafif bi koku

Doldurması sanırım birtek bargelloda var bende bargello parfümlerinden nefret ediyorum... Sanırım farklı hafif kokulara yöneleceğim hugo boss intense hakkında bir bilgin var mı nasıl kokuyor yaza gider mi

Doldurması sanırım birtek bargelloda var bende bargello parfümlerinden nefret ediyorum... Sanırım farklı hafif kokulara yöneleceğim hugo boss intense hakkında bir bilgin var mı nasıl kokuyor yaza gider mi

Bilmiyorum canım ama pien yaşadığın şehirde varsa onda da var. DKNY be delicious güzel istersen dene bi bak. Paris çiçeksi ama beni bi süre sonra boğdu baharatlı yine de bak sen. Daha sonra hafif yazlık bi koku noa var bunlara bak canım :) Bi de pasta gibi kokmak istersen böyle vanilyalı krem şanti gibi Lolita lift çok güzel

Lolita lifti kullandım ama kışlık bir koku ben genelde kışlık ağır kokuları sevmiyorum daha tatlı az şekerli meyveli boğmayan kokular seviyorum tabi candy kadar iğrenç olmamalı... Mesela sexy graffiti. Ama bu çok kullanılan bir koku olduğu için kullanmak istemiyorum... escada parfümlerini deneyeceğim be delicious cok elma kokmustu sanki ama nerede denediğimi hatırlamıyorum ama dp den tekrr deneyeceğim pien yok maesef olsa keske. Yorumuna saglık canım teşekkür ederim.

Ne demek hiç önemli değil bi arkadaşım senin tarif ettiğin gibi bi parfüm almış yaz kokusu Calvin Klein demişti ama hangi çeşidi olduğunu hatırlamıyo . Avon celebre'yi seviyorum çiçek kokusu yazlık bi koku , avon treselle pembe de çok güzel

Calvin Klein One Summer mı ki acaba... Celebre'yi bende çok seviyorum zaten avon parfümleri kalıcı olsa bana göre en güzel kokular avonda ama kalıcı değil işte buram buram kokmuyor... :/ Calvin Klein'in hafif kokularını bir araştırayım teşekkr ettim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…