Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öncelikle canım. Ben little black dress kullandm tenim buğday olduğu için güzel kaldırdı kokuyu ama çok önceden kullanmıştım bir dahada kullanmayı düşünmedim. Avonda beğendiğim tek parfüm wish of love. Ama hiççç kalıcı değil bu da. Ve erkek arkadaşım genelde şekerli kokuları beğenir bende şekerli kullanamam ağır parfüm kullanamam kaç tane parfüm kenarda duruyor kullanamıyorum diye erkek arkadaşım ilk defa ağır olmayan bir parfüm beğendi o da wish of love. Ama kalıcı olmaması sıkıntı ben kendi kokumu alabilmek isterim ara ara bunda hiç kokmuyor bir saatte uçuyor. DP de davidoff echo koklamıştım meyveliydi hafifti ve kalıcıydı akşama kadar bileğimde kalmıştı. Birde sexy graffiti var şeftali kokusu diyorlar. O olabilir mi çok ağır olmayan tatlı meyve kokusu... Bir türlü kokumu bulamıyorum. Hafif meyveli tatlı bir koku istiyorum. Buna öneriniz var mı??
tam benimde bugün düşündüğüm konuyu açmışsın :) bende wish of love yazın kullanıyorum ama hemen uçup gidiyor littleblack dress kışın neysede yazın sıcakta bana çok ağır geliyorbende bulamadım hafif kalıcı bir koku
Meraba arkadaşlar. Koku beğenmekte çok zorlanıyorum en son miss dior cherie aldım dp den çok kalıcı şeker bir koku ama çok kalıcı bütün gün üstümden boynumdan çıkmıyor kokusu ve bi süre sonra midemi bulandırdı ağır kokuları kullanamıyorum. Wish of love'ı çok beğenirim erkek arkadaşımda çok beğendi bunun gibi ama kalıcı bir koku istiyorum. Davidoff echo veya Escada sexy graffiti bunun gibi mi? Ya da tavsiye edebileceğiniz bir koku var mı wish of love'a yakın???
Meraba arkadaşlar. Koku beğenmekte çok zorlanıyorum en son miss dior cherie aldım dp den çok kalıcı şeker bir koku ama çok kalıcı bütün gün üstümden boynumdan çıkmıyor kokusu ve bi süre sonra midemi bulandırdı ağır kokuları kullanamıyorum. Wish of love'ı çok beğenirim erkek arkadaşımda çok beğendi bunun gibi ama kalıcı bir koku istiyorum. Davidoff echo veya Escada sexy graffiti bunun gibi mi? Ya da tavsiye edebileceğiniz bir koku var mı wish of love'a yakın???
Doldurması sanırım birtek bargelloda var bende bargello parfümlerinden nefret ediyorum... Sanırım farklı hafif kokulara yöneleceğim hugo boss intense hakkında bir bilgin var mı nasıl kokuyor yaza gider mi
Lolita lifti kullandım ama kışlık bir koku ben genelde kışlık ağır kokuları sevmiyorum daha tatlı az şekerli meyveli boğmayan kokular seviyorum tabi candy kadar iğrenç olmamalı... Mesela sexy graffiti. Ama bu çok kullanılan bir koku olduğu için kullanmak istemiyorum... escada parfümlerini deneyeceğim be delicious cok elma kokmustu sanki ama nerede denediğimi hatırlamıyorum ama dp den tekrr deneyeceğim pien yok maesef olsa keske. Yorumuna saglık canım teşekkür ederim.
Ne demek hiç önemli değilbi arkadaşım senin tarif ettiğin gibi bi parfüm almış yaz kokusu Calvin Klein demişti ama hangi çeşidi olduğunu hatırlamıyo . Avon celebre'yi seviyorum çiçek kokusu yazlık bi koku , avon treselle pembe de çok güzel