Bebek İkinci El Winnie the pooh_Lütfen Çok Önemli..

Evrim Ekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
197
13
Merhaba,
İnşallah bulabilirim diye düşününerek konuya başlamak istiyorum.Kızım şu anda 3,5 yaşında.. Doğduğu günden beri yanından hiç ayırmadığı Taç markasının winnie the pooh & tigger desenli yastığı var. İnanılmaz şekilde yastığını çok seviyor. Ve yanından 1 dk olsun ayırmıyor ve onu çocuğu olarak görüyor. Banyo, tuvalet, sokak, aklınıza gelebilecek her yerde kızımla beraber.. Akşamları kendi süt içerken onada biberonun dibinde mutlaka bir parmak süt ayırıyor. Bu ayının sütü diye... ve ne yazıkki yastığımız yırtıldı.. 3,5 yıldır yanından ayrılmadığını düşünürsek çok bile dayandı. Ve aynı ürünü kesinlikle hiçbir yerde (internet, taç vs... aklınıza gelen heryer )bulamıyorum.. Baskı yaptırdım 3 ayrı yerde bu benim ayım değil diyor.. Ve şu anda da çok ağlıyor... ne yapacağımı bilemiyorum. Allah rızası için elinde olan var ise yanıtlamanızı rica ederim.. Resimde görünen nevresim takımının yastığını arıyorum.

Eklentiler

• i-ta-disney-winnie-the-pooh-and-tigger-nevresim-tak-m.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Canım insallah bulursun bak bu arkadasta bi değisiği var
content://media/external/file/15706

Çok teşekkür ederim ilginiz için... Aynısını bulmam gerekiyor.. Baskı yaptırdım renk farkını bile kabullenmiyor..

Lütfen yanlış anlamayın ama kızınızla oturup güzel bir şekilde eşyaların, oyuncakların zamanla yırtılabileceğini, eskiyebileceğini onlar için bu kadar üzülmenin iyi birşey olmadığını anlatın. O gitti ama yenisi geldi, şimdi bu yenisi senin arkadaşın olmak istiyor ve seninle oynamak istiyor gibisinden anlatabilirsin. İllaki anlattınız ama anlamadı belki de ama anlayana kadar ısrarcı olmalısınız.

Eğer ki her kaybettiği şeye bu kadar ağlar ve isterse ve ağlar ağlamaz isteği yapılırsa ileride daha büyük telafisi olmayan kayıpların üstesinden gelemez...

Ayrıca bir çocuğun bir objeye bu kadar bağlanmasını da normal görmüyorum, belki yırtılması daha iyi olmuştur.

Teşekkür ederim dusuncelerinixi paylaştığınız icin... size elbette katiliyorum... Ancak cocuklarin belli yasa kadar kendine bir arkadas(oyuncak.battaniye vs) secmesini doktorlar normal bir davranis olarak karsiliyorkar. Yoksa sizinle ayni endiselere bende sahiptim.. ancak dktorumuz herhangi bir sakinca olmadigini söyledi. ..yine teşekkür ederim paylasiminiz icin..

Bizde de pepee battaniye takıntısı var. Bu sıcakta tepesine kadar çekip uyuyor. İşiniz zor. Kolay gelsin. Google üzerinden aratsanız belki internet satışı vardır?

Aynisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…