Eki Görüntüle 1110954 Eki Görüntüle 1110955 Eki Görüntüle 1110957 Eki Görüntüle 1110958 Eki Görüntüle 1110961
vtech yürüme arkadaşı hiçbir sorunu yok müzikli ışıklı çok eğlenceli üzerinde açılır kitapçığıda var sayfasını çevirdikçemüzik çalıoyr konuşuyor.ingilizce.biz çok severek kullandık.ayrıca müzkli kısmı yerinde çıkabiliyor.çok kullanışlı ve eğlenceli bir oyuncak kaçırmayın!!! 65 tl.izmit yada istanbul elden teslim edebilirim.şehir dışına fiyatta yardımcı olurum.tırıl top ayna arı var üzerinde daha neler neler her bir yerinden farklı melodiler ve sözler söyleniyor...
yürüme arkadaşım 60 tl veee kargo benden kaçırmayın kızlar....daha fazla indirim istemeyin lütfen
yürüme arkadaşım 60 tl veee kargo benden kaçırmayın kızlar....daha fazla indirim istemeyin lütfen
Merhaba dondurma makinası satıldı mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım ben bu kutuyu diyorum barbili olan sen bunu demedinmi
yok canım bu kutu sadece fotoda çıkmış satılık değil yani:)
hayır canım satılmadı...
Ben almak istiyorum o halde. Bütün herseyi tam mı. Bir de izmitte oturuyordunuz sanırım merkezdemisiniz
şimşek mcqueen varmı sende canım
canım birsürü parçası var muhtemelen eksik yok.yine kontrol ederim canım.izmit merkezdeyim ben.
Tamam siz kontrol edin isterseniz ben elden alıcam büyük ihtimalle
yürüme arkadı elimde arkadaşlar bilginize....
canım bana hesab no gönderecektin ben hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?