A artesk85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 357 2 46 Diğer 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi artesk85 #1 kızllar kullanan veya bılgısı olan avr mı yurutec yerıne bunu almayı dusunuorum ama
A artesk85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 357 2 46 Diğer 16 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi artesk85 #2 arkadşlr yurutec yerıne böyle birşey daha mı sağliklı olur ne dersınız ...
nesli885 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 127 1 96 İstanbul 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi artesk85 #3 Benım bebegım erkek ve yuruteç sakıncalı dıyolar erkek bebek ıcın şimdilik 4 aylık ama bi kaç ay sonra bende bundan almayı dusunuyorum yuruteç istemıyorum.
Benım bebegım erkek ve yuruteç sakıncalı dıyolar erkek bebek ıcın şimdilik 4 aylık ama bi kaç ay sonra bende bundan almayı dusunuyorum yuruteç istemıyorum.
seda__ Seni BekLiyorum Annecim.. Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 1.527 3 116 36 Antalya 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi artesk85 #4 kendı dusuncem pek bı mantıklı gelmıyor bana yurutec yurtdısında yasaklanma sebebı (bazı ulkelerde) cocukların dengesız hareketını saglayabılıyor yurutecden heryere uzanabılıyor yada kapı acık bırakılıp yere dusen bır cocuk mesela Ayrıca arkadasımın kızı yurutec sayesınde 17 aylşıkken yurudu sebebe gelınce yurutecte parmak ucunda alısan zilli normalındede parmak ucu yurumeye calısdı aylarca
kendı dusuncem pek bı mantıklı gelmıyor bana yurutec yurtdısında yasaklanma sebebı (bazı ulkelerde) cocukların dengesız hareketını saglayabılıyor yurutecden heryere uzanabılıyor yada kapı acık bırakılıp yere dusen bır cocuk mesela Ayrıca arkadasımın kızı yurutec sayesınde 17 aylşıkken yurudu sebebe gelınce yurutecte parmak ucunda alısan zilli normalındede parmak ucu yurumeye calısdı aylarca