Wing Tsun

DERXIXNDENXIXZ

aşka aşığım bal gibi...
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
562
10
Hepimizin gayet iyi bildiği büyük dövüşçü Bruce Lee'nin hocası Yip Man tarafından geliştirilen Uzak Doğu dövüş sanatı Wing Tsun'un erkekler tarafından geliştirildiğine bakmayın kızlar; bu dövüş sistemi 300 yıl önce Çin'de tapınaklara yapılan sistematik saldırılardan korunmak için buralarda yaşayan rahibelerin turnaları gözlemleyerek oluşturduğu bir "amazon" metodudur :dance: her zaman olduğu gibi erkekler yine bizim elimizden alıp geliştirmeyi başamışlar Çok üzgünüm çoook. Güçten çok tekniğe dayalı olarak iş bitiren bir spor olan ve güvensizleşen metropol sokaklarına daha özgüvenli çıkmanızı sağlayacağından hepinizi Wing Tsun öğrenmeye davet ediyorum ve hatta bilen arkadaşlar varsa zirveler düzenleyip biraz terlemeye çağırıyoorummmm

Merhaba
Ben de yaklasik 1 senedir bu sporu arastiriyorum ve mutlaka ogrenmek istiyorum. Sizce nerede ogrenebilirim? tavsitye edebileceginiz bir yer var mi? Istanbul Anadolu yakasinda bu sporu yapabilecegim mumkunse kadin siniflari var mi?

Yanlıyorsun.
Wing Tsun Çin'de yaşayan iki kadın tarafından bulunmuştur. Hatta isminide bu kadınlardan birinden almıştır; Yim Wing Chun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…