• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

windows 7 uyumlu pc ye arka plan resmi yapamıyorum neden?

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
118
ekranımı değiştirmek istedim çok uğraştım bundan önce vistayı ve xp yi kullanmamm rağmen bu sürüm beni çok zorluyor kızımın resmini görmek istiyorum ama maalesef lütfen bir bilen bana izah edebilir mi?

bende windows 7 kullanıcısıyım tam olarak sorun nedir anlamadım kızın resmini arkaplan mı yapmak istiyorsun ? bunu mu soruyorsun cnm

arka plan resmi ayarlayamıyorum problem sadece bu yardımcı olursanız sevinirim

cnm aslında cok kolay neden yapamadın kı neyse masaustune resimi al saga tıkla masaustu arkaplan olarak ayarla de tamam tıkla bu kadar

2.bir yol daha soyleyim saga tıkla oradan kişisellestir e tıkla masausutu arkaplanına gir resim sec ok de

bosuna denemeyin bosuna ugrasmayin:D bende denedim nistemi cagirdim pc muhendisi kendisi dediki bu surumun arka planini degistiremezsin belki zamanla olur dedi

bakın fot koydum bundan bahsetmiyor musunuz ?

alıntı olmasın silcem sonra

adszh.gif

alla alla cok ilginc arka plan nasıl değişmiyor windows 7 de ?

evet değişiyor olması gerek bende anlamadım değişmiyor yazmıs ya

vallahi olmuo billahi olmuo..
ne kişiselleştir yazısı çıkıyor nede masaüstü farklı şeyler var...
bu arada benimki laptop masaüstü olsa fark eder miydi ki acaba....

masaüstü laptop olması farketmez ki bi sorun oldugu belli sizin pc de.

mesela slayt gösterisi çıkıyor ekran korucuyu ayarlayabilmiştim ama bunu hala çözemedim sadece ben değil servise de götürdüm o da anlamadı ilginçtir ki....bu program yeni dedi elletmedim daha fazla...

masaüstü yada arka plan adı altında etiketlenen resimlerde sğa tıkladığımda masaüstü olarak belirle çıkıyor netteki resimlerde ama resim yine de masaüstüne alınmıyor kızlar..sizi sıkmak istemem ama aynı sorunu diğer arkadaşta yaşamış ve çözümsüzmüş onunkide ...maalesef....

masaüstü yada arka plan adı altında etiketlenen resimlerde sğa tıkladığımda masaüstü olarak belirle çıkıyor netteki resimlerde ama resim yine de masaüstüne alınmıyor kızlar..sizi sıkmak istemem ama aynı sorunu diğer arkadaşta yaşamış ve çözümsüzmüş onunkide ...maalesef....

cnm ben kendi masaustumun fotı cektim bende oyle bir sorun yok vallaha windows 7 kullanıcısıyım neyse uzaktan yardımda amma zormus ya

Back