• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Windows 7 Kullananlar

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar uzun bir süredir vista kullanıyorum hiç memnun degilim

Windows 7 yi kullananlar varsa artıları ve eksilerini bizimle paylasabilir mi ?

vista hiçte iyi bir işletim sistemi değil baştan söylemk istiyorum kullananların 90% ı memnun değil vistadan. kendi bilgisayarıma kuramadğıım vistayi başka bilgisayarlarda denedim bilgisayarı aşırı yavaşlatmaktan başka birşeye yaramıyor kendi bilgisayarıma windows 7 kurdum xp gibi hızlı çalışmakta ve xp ile vistanın sürücülerinin 90% ını tanıyor ve pc üzerindeki parçalarıda sürücüye gerek kalmadna kendi tanıyabiliyor ayrıca dokunmatik ekran desteğide kendisinde var. işte bu sebeplerden dolayı windows 7 diyorm

evet sorma cnm bende hiç memnun degilim sürekli günceliyor her programı yükleyemiyorsun mutlaka uyumlu olması gerekiyor vistayı hiçbir sekilde sevemedim

ah bende windows 7 orjinal cd olsa bende yüklerim sen cd yi ne kadar aldın tatlım

:1shok: aaaaa gerçekten baya farkettimi,memnunmusun?
bende değiştirmeyi istiyorum,bana bölümümle ilgili programlar lazım ve hiçbirini kuramıyorum,üstelik bilg çalışırken çok zorlanıyor

bende vista kullanıodum malesef ve 3g modemi bile kabul etmedi tanımadı delirdik ya yeni pc açılırken bile yarım saat beklioduk uzun zaman oldu 7 yukledik coook memnnum

:1shok: aaaaa gerçekten baya farkettimi,memnunmusun?
bende değiştirmeyi istiyorum,bana bölümümle ilgili programlar lazım ve hiçbirini kuramıyorum,üstelik bilg çalışırken çok zorlanıyor

hemende inanılmaz farkettiriyor iyiki windows 7 gecis yapmıssım diyorum bayanssulusmile

Back